Een online video laten maken - Artikel Post - Artikel Marketing

Een online video laten maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Tim Hulshof
Gezien: 427 | Aantal woorden: 421 | Datum: Fri, 24 Oct 2014 | 0 commentaar

Steeds meer bedrijven willen een online video laten maken. Maar waarom eigenlijk? Allereerst heeft een online video een grotere impact dan een geschreven tekst. Een online video met flitsende beelden en een kernachtige boodschap raakt jouw doelgroep en zet ze in beweging. Ten tweede bereik je in de ‘online wereld’ heel veel mensen, waaronder jouw doelgroep. Een goed uitgedachte online video is breed inzetbaar ten behoeve van jouw marketing. Deze video zet je op je eigen website of YouTube of Vimeo-kanaal, op televisie, bij evenementen en tijdens presentaties.

De kracht van een online video

Zoals aangegeven bereik je met een online video een groot en breed publiek. Een grote groep consumenten kijkt dagelijks of meerdere malen online video. Zeker onder de jeugd en jongvolwassenen, die zijn opgegroeid in de online wereld. En een online video kijk je niet alleen vanachter een personal computer. De online video is namelijk altijd en overal! Vanaf een laptop in de trein, op het werk, vanaf een mobiele telefoon of een tablet. Online scoort, en daarmee ook jouw video. Mits hier een goede boodschap inzit, je jouw doelgroep ‘raakt’ en ze tot actie laat overbrengen: jouw product of dienst afnemen.

Online video is voor iedereen

Het is tegenwoordig voor iedereen eenvoudig om een online video van hoge kwaliteit te laten maken. En niet alleen de grote bedrijven laten dit doen, ook de kleine bedrijven maken gebruik van dit marketinginstrument. Eerder schreven we al dat je met een online video een groot en breed publiek bereikt, en het mooie is dat het aantal consumenten alleen maar blijft groeien. Ze kunnen ook worden ingezet voor verschillende doelen, zoals voor het verkopen van producten en diensten, en het promoten van jouw bedrijf of merk.

De voordelen op een rij:

  • Je bereikt een groot en breed publiek 
  • Online video is geschikt voor meerdere doeleinden 
  • Je spreek jouw doelgroep aan en zet aan tot actie 
  • Online video is altijd en overal


Over de Auteur

Tim Hulshof is mede-eigenaar van het mediabedrijf ID Creators Media Productions. Een onderdeel van het bedrijf is Video Creators, dat zich richt op het maken van video's.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo