FB pix Eigen startpagina maken - Artikelpost

Eigen startpagina maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1380 | Aantal woorden: 591 | Datum: | 0 commentaar

Wil je graag een eigen startpagina maken zonder dat je over enige kennis van html hoeft te beschikken? Dit is nu mogelijk en het is gratis en eenvoudig. Misschien weet je al dat er erg veel portals actief zijn die de mogelijkheid bieden om een eigen startpagina te maken over een door jou gekozen onderwerp. Dit hoeft geen geld te kosten en dat is eigenlijk wel jouw grootste voordeel. Webhosting en het subdomein worden namelijk betaald door het portal, en hier ga je dan je eigen startpagina maken zonder dat je er voor  gaat betalen, dat is ngo eens een leuke optie!

Doel van een eigen startpagina maken
Je kunt een hobby hebben en dan als doel hebben een eigen startpagina te maken waarbij je zoveel mogelijk relevante links van websites op de startpagina wilt verzamelen. Maar je kunt er ook geld mee willen verdienen en daarvoor een gratis startpagina gaan creëren. Maar er zijn ook mensen die een algemene startpagina gaan maken en daar al hun eigen favoriete links op plaatsen. Het maakt niet uit welk doel je voor ogen hebt het gaat er om dat je er plezier in hebt en ook weet wat je mogelijkheden zijn met je startpagina’s.

Beginnen met het maken van een startpagina
Er zijn een aantal stappen die je moet doorlopen om een eigen startpagina te gaan maken en de eerste stap die je moet nemen om een eigen startpagina te kunnen maken is het uitkiezen van een portal. Na de aanmelding en het bedenken van de naam van de subdomein van het portal kun je gaan beginnen. Iedere startpagina bestaat uit meerdere kolommen, waarin je rubrieken kunt opnemen. Hier kunnen vervolgens weer links worden geplaatst. Je kunt er echter ook tekst plaatsen in de rubrieken of er een foto in opnemen. Dan kunnen ook de kleuren van de achtergrond van de startpagina worden aangepast, zodat je een kleur kunt kiezen, die bij het onderwerp past. Dan is er nog het  beheerpanel van iedere startpagina en dat wijst zich vanzelf en het is voor iedereen eenvoudig te begrijpen en toe te passen. Geen zorgen dus en gewoon gaan starten met ontwerpen en je hebt binnenkort je eigen startpagina.

Eigen startpagina maken en bijhouden
Wist je dat je in een paar uur tijd je een eigen startpagina kon maken? Het is  goed om daar nu gebruik van te gaan maken, maar het is natuurlijk ook van belang om de startpagina bij te houden. Er kunnen namelijk altijd weer meer links worden toegevoegd en soms kunnen links zijn toegevoegd die zijn veranderd en niet meer werken en daarom is het belangrijk dat je periodiek de geplaatste links van je eigen startpagina gaat  controleren of deze nog naar een bestaande website leiden. Hiermee kun je  in ieder geval ongemak en ergernis bij de bezoekers voorkomen. Je kunt  tijd en energie gaan steken in je startpagina, en dan kan deze steeds verder uitgroeien en daardoor ook steeds meer interesse krijgen van bezoekers. Zelf kun je de startpagina overal bereiken en dus ook vanaf een andere computer, even inloggen en bijwerken dit kan dus dat is ideaal!

Over de Auteur

Schrijf graag informatieve artikelen over tal van onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo