FB pix Ontdek zelf de kracht van het miljonairs model! - Artikelpost

Ontdek zelf de kracht van het miljonairs model!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2338 | Aantal woorden: 636 | Datum: | 0 commentaar

Iedereen die zich tegenwoordig bezighoud met online geld verdienen heeft waarschijnlijk wel van het Miljonairs Model gehoord maar volgens mij denken ook veel van jullie dat het Miljonairs Model oplichting is en om dat probleem te verhelpen schrijf ik deze korte review zodat jullie weten wat je kunt verwachten van het zogenoemde €274 per dag systeem.

Wat is het miljonairs model precies?

Het Miljonairs Model is een videocursus waarin je kunt leren hoe je van start kunt gaan met internet marketing en online geld verdienen. In het verloop van de cursus word je gecoacht door 1 van Nederlands beste internet marketeers Casper Camps die in 2007/2008 en 2009 affiliate van het jaar was bij affiliate netwerk paypro. Het Miljonairs model bestaat uit 4 fases met in totaal ongeveer 50 video's die jou stapsgewijs laten zien hoe Casper zijn marketing campagnes, websites en inkomen opzet en veel belangrijker nog: hoe ook jij dit vanaf vandaag kunt gaan doen!

Om je wat meer inzicht te geven zal ik hieronder iedere fase even apart behandelen.

Fase 1: Ontdek hoe je vanuit het niets en met een tijdsinvestering van 15 uur per week binnen 3 maanden een passief inkomen kunt opbouwen van €2.000,- tot €5.000,-. Kom alles te weten over affiliate marketing en maak kennis met enkele krachtige promotie tactieken. (Een gemiddeld lid van het Miljonairs Model verdient op de eerste dag €200,-)

Fase 2: In fase 2 van het miljonairs model laat Casper zien hoe hij echt alles kan verkopen via het internet, de verkoop technieken uit deze fase zijn zo krachtig dat ze jou al snel €3.500,- tot €7.500,- per maand opleveren.

Fase 3: In de 3e en tevens laatste theorie fase van het Miljonairs Model leer je hoe je een eigen product kunt maken en hoe je deze succesvol kunt promoten. Om eerlijk te zijn is dit de fase die mijn leven totaal op ze kop heeft gezet want zodra ik deze fase had afgesloten begon het geld werkelijk binnen te stromen! De verdiensten die je in deze fase gaat genereren kunnen oplopen tot de €70.000,- euro per maand! (Dit is niet het bedrag dat ik nu verdien maar met ongeveer €12.000,- per maand lijkt klagen mij niet op ze plek.)

Bonus Fase 4: Casper heeft de leden van het Miljonairs Model nadrukkelijk gevraagd om hier niet over te schrijven, wel mag ik je verklappen dat je in deze bonus fase de kans krijgt om je online verdiensten te investeren in een TOP PRODUCT!

Wat kost het miljonairs model?

Om kennis te maken met het miljonairs model moet je om te beginnen een introductiepakket aanschaffen van €50,-. Na het aanschaffen van een introductiepakket beland je in de selectie procedure voor de elite club, de elite club is een groep internet marketeers die ingeschreven staan bij het miljonairs model en om toegang te krijgen tot het cursus materiaal dien je lid te worden van deze club. De kosten voor deze club zijn (indien je door de selectie heen komt) €150,- per maand maar dit ga je GEGARANDEERD dubbel en dwars terug verdienen.

(Mocht je uiteindelijk niet geselecteerd worden voor de elite club dan krijg je de aankoopsom van het introductiepakket natuurlijk terug.)Over de Auteur

Mijn naam is Thijs van Drongelen, 22 jaar en ik ben sinds 2007 actief met internet marketing en artikel marketing.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo