FB pix Geld Verdienen op het Internet | Bijverdienste of Rijk Worden? - Artikelpost

Geld Verdienen op het Internet | Bijverdienste of Rijk Worden?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1741 | Aantal woorden: 1824 | Datum: | 1 commentaar

Geld Verdienen op het Internet | Bijverdienste of Rijk Worden?

Geld verdienen op het internet met affiliate marketing. Geen idee wat dat is of hoe het werkt, maar wel interesse in extra geld verdienen met "thuiswerken"? Dan raad ik je aan dit artikel over affiliate marketing vooral goed te lezen.

Online Geld Verdienen

Internet marketing, ofwel online geld verdienen, had al jaren mijn interesse. Sterker nog: Online marketing was naar mijn idee de ultieme manier van geld verdienen; werken vanuit huis, werken wanneer het mij uitkomt, geen last van files, meer tijd en aandacht voor m'n gezin, (veel) meer geld verdienen dan met een baan ooit mogelijk zou zijn. En zo kan ik nog wel even door gaan.

Ik heb lang gewacht met het zetten van de eerste stap op weg naar een eigen internet marketing bedrijf. Achteraf gezien veel te lang. Ik had een drukke baan waarvan ik moe thuis kwam en wanneer de kinderen eenmaal op bed lagen had ik niet veel puf meer om nog bezig te gaan met het opbouwen van m'n eigen online business. Daarnaast had ik ook het idee dat ik toch wel redelijk wat geld zou moeten investeren om m'n eigen internet marketing bedrijf op te zetten.

Ontslagen, wat nu?

Toen kwam geheel onverwacht mijn ontslag. De economische recessie noodzaakte het bedrijf waar ik voor werkte tot inkrimping. Tijdens de eerste ontslagronde ontsprong ik de dans. Bij de tweede ontslagronde hanteerde mijn toenmalige werkgever het LIFO principe (Last In First Out, ofwel, degene die het laatst in een bepaalde functie was aangenomen werd ontslagen) en daar hoorde ik ook bij.

Op dat moment was ik niet meer de jongste en het vinden van een andere baan bleek niet zo eenvoudig. Wel had ik ineens veel meer vrije tijd dan voorheen en dat beviel me uitstekend. Na een aantal weken, die ik vooral gebruikte om bij te komen van alle drukte en stress van mijn voormalige baan, ben ik mij verder gaan verdiepen in internet marketing. Ik volgde webinar na webinar (die gewoonlijk 's-nachts om 3 uur begonnen vanwege het tijdsverschil met Amerika), las alles wat los en vast zat en kocht de nodige internet marketing cursussen en tools.

Ongelooflijk veel informatie opgedaan in een paar weken tijd. Zoveel informatie, dat mijn hoofd er zo ongeveer van tolde. Toen kwam het moment dat ik daadwerkelijk van start wilde gaan. Het werd me na enige tijd hard ploeteren meer dan duidelijk dat ik dan wel veel kennis had opgedaan maar dat het in elkaar passen van de verschillende stukjes van de internet marketing puzzel nog niet zo eenvoudig was.

Tijdens een van die webinars was ik in contact gekomen met een zeer ervaren (en zeer rijke) internet marketeer. Ik mailde hem dat ik heel hard bezig was met het opzetten van mijn eigen online business maar dat het me maar niet wilde lukken om inkomen te genereren. Hij mailde terug dat dat een fase is waar vrijwel elke internet marketer doorheen is gegaan en dat ik vooral niet op moest geven. In z'n P.S. stond: Een goede vriend van me die ook internet marketer is, heeft net een online cursus opgezet die stap-voor-stap het proces beschrijft hoe je je eigen succesvolle affiliate marketing bedrijf opzet. Ik weet niet precies wat die cursus kost, maar hem kennende kost het vast en zeker niet honderden of duizenden dollars zoals dat gebruikelijk is in deze branche. Zijn email adres is ...

Met tegenzin heb ik deze vriend gemaild. Tegenzin, omdat ik verwachtte dat ik nog meer geld zou moeten uitgeven aan weer een cursus waar ik uiteindelijk niets verder mee zou komen. Het antwoord liet een paar dagen op zich wachten en ik was inmiddels alweer heel druk bezig geweest met verschillende pogingen die weinig tot geen resultaat opleverden. In zijn mail schreef hij dat hij het erg leuk vond dat zijn vriend mij zijn cursus had aangeraden, met daaronder een link naar Secret Sales Affiliate, de naam van zijn cursus. 

Internet Marketing Cursus: Secret Sales Affiliate

De webpagina waar ik op terecht kwam bevatte zoals gebruikelijk een lange sales letter. Meteen naar het eind van de pagina gescrolled omdat ik eerst wilde weten wat ik deze keer weer moest gaan betalen. Tot mijn grote verbazing bleek dat $47 te zijn (Ongeveer €38 met de toenmalige koers van de dollar). Dat kan toch nooit iets zijn, was mijn eerste gedachte. Voor de zekerheid toch maar terug naar het begin van de pagina gescrolled en eens rustig gaan lezen wat die cursus inhield.

De cursus bleek te bestaan uit 16 online video's die het hele proces van het opzetten van je eigen affiliate marketing bedrijf stap-voor-stap behandelen. Nog niet eens halverwege de pagina besloot ik dat ik voor deze cursus graag $47 wilde uitgeven. Helemaal toen ik las dat hij iedereen die de cursus aanschafte de garantie aanbood om tot 60 dagen na aanschaf van de cursus het geld terug te krijgen als ze om wat voor reden dan ook niet tevreden zouden zijn.

Eigen Internet Marketing Bedrijf

Heb ik de cursus aangeschaft en gevolgd? Ja, dat heb ik en ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben dat ik die cursus heb gevonden. Nu, een klein half jaar later, heb ik m'n eigen online business (of eigenlijk businesses) waarmee ik gemakkelijk in m'n levensonderhoud kan voorzien en veel meer vrije tijd dan ik ooit tijdens m'n baan heb gehad. En wat ik zo geweldig vind aan affiliate marketing is dat je produkten of diensten van een ander promoot. Je hebt dus geen eigen produkten nodig.

Wanneer internetgebruikers via jouw site iets kopen, wordt de betaling afgehandeld door degene wiens produkt jij promoot. Jij ontvangt voor elke verkoop een commissie, die in het geval van digitale produkten zoals ebooks, software en online cursussen kan oplopen tot meer dan 70% van de verkoopprijs. Voor fysieke produkten ligt dit percentage lager omdat daar voor de leverancier meer kosten aan verbonden zijn.

Via zogenaamde tracking systemen wordt precies bijgehouden via welke affiliate een verkoop is binnengekomen. Deze tracking systemen zorgen er ook voor dat jouw commissie daadwerkelijk bij jou terecht komt. En ook in het geval van fysieke produkten handelt de leverancier verder alles af met de koper. Dus je hoeft geen voorraad te houden en je hebt geen gedoe met klantenservice, retourzendingen of wanbetalers.

Meerdere Online Businesses Opzetten

Het volgen van de cursus en direct de stappen uitvoeren die in de cursus werden uitgelegd was behoorlijk intensief, zeker voor iemand als ik met weinig technische (internet) achtergrond. Gelukkig werd alles zo helder uitgelegd dat ik in staat was om in iets minder dan twee weken tijd mijn eigen online bedrijfje op te zetten en de eerste bedragen te zien binnen komen. Wat een heerlijk gevoel was dat!

Helemaal omdat, toen de eerste eenmaal was opgezet, ik verder kon gaan met het opzetten van een volgende variant, terwijl de eerste gewoon geld bleef genereren. De tweede bleek ook veel makkelijker te gaan dan de eerste, omdat ik tijdens het opzetten van de eerste vrijwel alle ervaring al had opgedaan die ik voor het opzetten van de volgende nodig had.

Toepasbaar op Nederlandstalige Markt?

De cursus Secret Sales Affiliate is engelstalig en gericht op de engelstalige markt. Groot voordeel van opereren op de engelstalige markt is dat je vrijwel wereldwijd produkten kunt promoten. Wel is er ontzettend veel concurrentie van andere affiliates.

Inmiddels heb ik de ervaring dat vrijwel alles dat wordt uitgelegd in de cursus ook heel goed toepasbaar is voor de nederlandstalige markt. Weliswaar een veel kleinere markt, maar met veel minder concurrentie waardoor het eenvoudiger is om hoog te scoren in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.

Mocht je meer willen weten over het opzetten van je eigen internet marketing bedrijf voor de nederlandstalige markt, laat dat dan weten via "commentaar toevoegen" onder dit artikel. Als veel mensen hierin geïnteresseerd blijken te zijn, zal ik daar in een volgend artikel aandacht aan besteden.

Waarom Zou Je De Stap Niet Wagen?

De titel van dit artikel is: Geld Verdienen op het Internet | Bijverdienste of Rijk Worden? Ik zou haast zeggen: Aan jou de keus. Met behulp van deze cursus kun je met heel weinig kosten succesvol je eigen online business opzetten. Om je een idee van de kosten te geven (per op te zetten website): Vastleggen van een domeinnaam en hosting voor je website hoeft je nog geen €30 per jaar te kosten indien je dit bijvoorbeeld bij mijndomein.nl onderbrengt.

Dit type online business kun je vanuit je huis runnen, of vanaf vrijwel elke plek in de wereld, zolang je maar een laptop of smartphone en een internetverbinding tot je beschikking hebt. En als je weet dat online kopen nog steeds sterk aan populariteit wint, dan weet je ook dat dit een hele goed tijd is om in te stappen. 

 

Online Video op je Website

Ik raad je aan een een tool aan te schaffen waarmee je op eenvoudige wijze online videos kunt maken voor op je website. Daar kun je een video editing pakket voor aanschaffen van honderden euro's, je kunt dat echter ook prima doen met een pakket als Instant Video Articles, wat slechts een fractie van de prijs kost.

Instant Video Articles stelt je in staat om een video te maken van vrijwel alles dat je op je computerscherm kunt zien, een PowerPoint presentatie, een Word document, afbeeldingen, etc. Tevens kun je tekst inspreken en/of muziek onder de video zetten. Video's toevoegen aan je website heeft de volgende voordelen: Je website scoort sneller hoog in Google en andere zoekmachines en je conversie (d.i. het percentage bezoekers van je website dat daadwerkelijk iets koopt via jouw website) stijgt fors. Het vervaardigen en uploaden van video's wordt ook behandeld in de cursus Secret Sales Affiliate.

Om het nog makkelijker voor je te maken, tijdens het schrijven van dit artikel zag ik dat de cursus tijdelijk in de aanbieding is. Tijdens deze aanbieding betaal je slechts $9,97 ( circa €8,00! ) voor deze complete cursus affiliate marketing.

 Over de Auteur

Ik schrijf graag en regelmatig over uiteenlopende onderwerpen. Meestal over dingen die op mijn pad komen en waarvan ik hoop dat ze ook interessant zijn voor mijn lezers.

Indien je bovenaan dit artikel op mijn naam klikt, krijg je een overzicht van mijn artikelen te zien.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Online flexwerken en geld verdienen
Online flexwerken en geld verdienen

€ 26,49
Toon product

Hoe Ik $ 1000 Per Week Verdien Op Fiverr
Hoe Ik $ 1000 Per Week Verdien Op Fiverr

€ 2,99
Toon product

Computer Idee Geld Verdienen Op Internet
Computer Idee Geld Verdienen Op Internet

€ 7,50
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo