FB pix Geld verdienen op internet met een website - Artikelpost

Geld verdienen op internet met een website

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1168 | Aantal woorden: 430 | Datum: | 0 commentaar

Er zijn veel vormen van geld verdienen op internet. Wanneer men hierop zoekt verschijnen er miljoenen pagina’s die over dit onderwerp gaan. Veelvoorkomende methodes zijn spaarprogramma’s, enquêtes invullen of artikelen schrijven. Allemaal zijn dit eenvoudige manieren om online geld te verdienen maar helaas zijn de verdiensten niet erg hoog. Wanneer iemand opzoek is naar een bron van inkomsten via internet waarmee een vast maandelijks inkomen kan worden gecreëerd zijn dit niet de mogelijkheden waarop men zich moet richten. Met een eigen website en/of webshop kan dit wel.

Reclame op een website

Wanneer er veel bezoekers op een website komen kan er geld worden verdient door reclame op de website te plaatsen. Dit kan door zelf afspraken te maken met adverteerders of door middel van Google Adsense. Dit programma plaats op basis van de inhoud van de website gerelateerde advertenties op de website. Een voorbeeld van een website met Google Adsense reclame is nu.nl. tussen en rondom de nieuwsberichten staan advertenties en per dag heet nu.nl vele bezoekers waardoor zij hier goed aan kunnen verdienen.

Affiliate marketing

Een andere manier van geld verdienen op internet is affiliate marketing. Wanneer iemand een website heeft over een bepaald onderwerp dan is het mogelijk daar gerelateerde producten bij aan te bieden. Zo kan bijvoorbeeld een website over hardlopen producten aanbieden als sportschoenen, sportkleding, drinkflessen of zweetbandjes (soortgelijke reclame kan ook wanneer er voldoende bezoekers zijn). in feite is de website dan het tussenstation. Consumenten komen er omdat zij geïnteresseerd zijn in het onderwerp. Het aanbieden van relevante producten is hier dus op zijn plaats. Per verkoop ontvangt de website eigenaar dan een vergoeding. De afhandeling van de bestelling wordt door de producent of distributeur gedaan, hier heeft de website eigenaar geen omkijken naar. Wanneer er meerdere soortgelijke producten aangeboden worden is het ook mogelijk om een webshop aan te bieden.

Met een degelijk website, goeie producten of diensten en voldoende bezoekers kan er op deze manier een maandelijks inkomen worden gehaald uit een of meerdere websites.

 Over de Auteur

Mijn naam is Louise en ik deel graag mijn ervaringen op het gebied van geld verdienen op internet met anderen. Ik heb veel gezien en gedaan en ik help anderen graag sneller de juiste keuzes te maken en het kaf van het koren te scheiden. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo