FB pix Goedkoop drukwerk - Artikelpost

Goedkoop drukwerk

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1600 | Aantal woorden: 734 | Datum: | 0 commentaar

Goedkoop drukwerk is in een snel tempo met zijn opmars bezig. Naast traditionele drukkerijen zijn deze online oplossingen veel vertegenwoordigd. Maar is dit naast de aantrekkelijke prijs wel zoveel beter?

Simpel gezegd: niet slechter qua kwaliteit, vaak wel slechter met service en aftersales

Ervaring leert dat het bestellen van drukwerk via online aanbieders nogal te wensen overlaat. Bestanden worden veelal zo gedrukt als aangeleverd. En daar zit een "inlevings" probleem. Online drukkerijen realiseren zich dat de wat kleinere klanten het meest gebruik maken van hun aanbod. En dat zijn vaak de klanten die niet bekwaam zijn met opmaak en ontwerp. Ook wordt er over de aanlever specificaties heen gelezen. Hierdoor voldoen de bestanden niet altijd 1-op-1 en de online drukwerk aanbieder verzaakt een goede controle uit te voeren in het voordeel van de klant. Teleurstelling is het slechte resultaat met alle klachten van dien.
Tel erbij op dat online drukwerk aanbieders het onpersoonlijke contact, immers via e-mail of telefoon, soms voor lief nemen en de klacht afwenden of afraffelen. Dat is jammer.

Veel online drukkers hebben namelijk het probleem van zelf niet te produceren, ook al vermelden ze dit wel op hun website. Het reguliere drukwerk , denk aan flyers/folder/brochures/briefpapier etc., wordt uitbesteed aan grote drukstraten die niets anders doen dan orders verzamelen zodoende de prijs te kunnen drukken.
Dit geeft bijkomende problemen zoals geen duidelijk inzicht wanneer de opdracht in druk gaat, alles op full color verzameld wordt en daardoor kleurafwijkingen kunnen ontstaan.
Zelfs de grotere marktleiders werken op deze wijze.

De nieuwste variatie is het traditionele drukwerk en persoonlijke behandeling van weleer te binden met online drukwerk aanbod. 
Bigprint is dit gat ingesprongen.

Dit bedrijf is sinds 2005 op de markt en heeft al die tijd het online drukwerk aanbieden niet zelf aangeboden. De kracht van Bigprint zit hem in de kwaliteit van het drukwerk en de correcte afhandeling en persoonlijke ondersteuning. Na jaren hun klanten en wederverkopers, waaronder enkele online drukwerk aanbieders, goed ondersteund te hebben is er de leer getrokken uit al die ervaringen uit de markt. Het plan was geboren de allom bekende traditionele drukwerk kwaliteit en uitstekende service, te binden met online aanbod.

Voordat Bigprint zich waagde aan deze online markt werd er goed gekeken naar de knelpunten en wensen. Dit leverde een website op die veel meer bied dan de concurrentie. Zo is er een

- account systeem met een online archief van de bestanden van elke order. Gewoon in origineel formaat.
- nauwkeurige status update van elke order om exact te kunnen volgen wat er met uw order gebeurd
- herplaats systeem om eerdere orders nogmaals als order opnieuw te plaatsen, met de mogelijkheid kleine aanpassingen door te voeren!
- L!ve korting bekijken. Voor wederverkopers of hele lieve klanten die een korting krijgen is het niet langer nodig zelf met een rekenmachine de prijzen uit te rekenen. Elke prijzentabel toont een button "Toon prijzen met mijn korting" om dit voor u te doen (enkel na inloggen)
- uitgebreide reclamatie om klachten te verwerken. We laten u niet in de steek. Meld uw klacht en we behandelen een passende oplossing tot 100% geld terug garantie.

Met deze sterke punten is Bigprint uniek in Europa op gebied van online drukwerk.

Daarbij steekt Bigprint met kop en schouders boven de rest uit. Naast de standaard producten en bekende formaten kunt u terecht met elke wens. Of dat nu een uitzonderlijke vouw is, speciale behandeling van uw drukwerk, vreemd formaat, het maakt niet uit. Bigprint heeft overal een oplossing voor. En dat wordt gegarandeerd. Zelfs tegen dezelfde groothandelsprijzen.

Kortom, die erkende drukker van oudsher en faam bij u in de omgeving is nu ook online te vinden met groothandelsprijzen: Bigprint gewoon beter...

Bent u het eens met deze uiteenzetting? Dan kunt u dat hier vertellen op de beoordelings feedback

Over de Auteur

De auteur is de eigenaar van dit bedrijf die met zorg en bezieling het online drukwerk aanbod naar een hoger platvorm wil brengen. En dat begint bij Bigprint

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Top 40 Hitdossier - Nederpop
Top 40 Hitdossier - Nederpop

€ 18,99
Toon product

Nee Nee Sticker Brievenbus Nee Nee - Drukwerk Nee - Huis aan Huis Nee - 2 setjes - Nee Geen Collectes, Verkopers of Geloof.
Nee Nee Sticker Brievenbus Nee Nee - Drukwerk Nee - Huis aan Huis Nee - 2 setjes - Nee Geen Collectes, Verkopers of Geloof.

€ 5,95
Toon product

Vouwen, klappen, trekken, draaien
Vouwen, klappen, trekken, draaien

€ 29,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo