Groei van je bedrijf stimuleren? Ga in zee met 050media! - Artikel Post - Artikel Marketing

Groei van je bedrijf stimuleren? Ga in zee met 050media!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 228 | Aantal woorden: 880 | Datum: | 0 commentaar

Een mooie website is één ding maar die moet dan wel waarde hebben. En dat is iets dat wij kunnen geven! Een greep uit onze diensten.
Heb jij grootse plannen en ben je die misschien zelfs al aan het uitvoeren? Dan is het wel belangrijk dat jouw doelgroep van jouw bestaan op de hoogte is. Dat lukt je in het huidige digitale landschap niet zomaar; vraag en aanbod staan elkaar vaak zo in de weg dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. En dan kan je website er nog zo mooi uitzien! Hoe gaat het je nu lukken om bezoekers - en daarmee potentiële klanten - te werven?


Door met professionals in zee te gaan! Bij 050media hebben we namelijk de tools om van jouw website - en daarmee jouw onderneming - een daverend succes te maken. Hiervoor zetten we onder andere content creatie en linkbuilding in.

Content

Een verhaal valt of staat niet alleen met de inhoud maar ook met de manier waarop het verteld wordt. Zo moet je goed denken aan zowel spelling, grammatica en prettige leesbaarheid van een tekst. Zodra je hier niet goed je best op doet, krijgt je publiek een niet al te positieve indruk van je.


Daar moet echter bij worden gezegd dat je het creëren van content ook aan anderen over kunt laten. Zodra 050media een uitvoerig onderzoek naar de markt en doelgroep heeft gedaan, leveren onze enthousiaste schrijvers met behulp van relevante links, strategisch geplaatste zoekwoorden en een vlotte pen - of eigenlijk een toetsenbord - de meest pakkende teksten af. Hiermee kom je hoog in de zoekresultaten van Google te staan en weet je doelgroep je direct te vinden!

Linkbuilding

Een concurrent is iemand die de positie bekleedt die jij begeert. Dat kan intern zijn maar we bedoelen hier natuurlijk een rivaliserende onderneming. Die is uiteraard op een bepaalde manier op die prachtige plek terechtgekomen. Maar hoe? En via welke weg zul jij die gaan bereiken?


Wij volgen meestal het pad dat linkbuilding heet. We onderzoeken eerst hoeveel verwijzingen er al naar jouw website zijn, waar die van jouw concurrenten staan en hoe producten en diensten die vergelijkbaar zijn met die van jou doorgaans worden aangeboden. Samen met jou gaan we zitten om de vervolgaanpak te bepalen. Zo beslissen we op welke platformen relevante links naar jouw website komen te staan om je bereikbaarheid te vergroten.


Ben jij klaar om je verder te ontwikkelen? Neem dan snel contact op met 050media!

Over de Auteur

Lees de leuke blogs van 050media!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[261 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo