FB pix Het belang van het alleen indienen van unieke artikelen - Artikelpost

Het belang van het alleen indienen van unieke artikelen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2128 | Aantal woorden: 456 | Datum: | 0 commentaar

Artikelen schrijven en vervolgens indienen is een steeds populairder wordende manier van online marketing. Het kan een zeer effectieve manier zijn om zogenaamde backlinks / terug links naar uw website te verkrijgen, maar alleen als het op de juiste manier wordt gedaan!

Artikel marketing is een goedkope - maar een zeer tijdrovende bezigheid. Het is veel werk om artikelen te schrijven en vervolgens in te dienen bij vele artikel directories en e-zine directories. Om uw werk gemakkelijker te maken, kunt u gebruik maken van een aantal van de gratis (of betaalde) submit / indiening tools die her en der worden aangeboden. Na het verzenden van uw artikel via een dergelijke tool kunt u zich gaan ontspannen en dan maar wachten op al het verkeer dat uw artikel zal brengen aan uw website. Waren de dingen maar zo eenvoudig! Misschien had je met het indienen van artikelen op deze wijze een paar jaar terug nog succes, maar helaas zal dat vandaag niet meer zo werken. Zoals u weet, is het internet snel veranderd, dus het toepassen van Artikelmarketing op deze wijze is lang niet meer zo effectief als het een paar jaar geleden was. Tenzij je het goed doet.

Probleem

Op de oude manier komt een identieke versie van uw artikel aan bij de diverse artikel directory's. Dit betekent dat je dubbele inhoud aan het verspreiden bent over het World Wide Web. Alle grote zoekmachines filteren tegenwoordig op dubbele inhoud, dus zelfs al heeft u uw artikel of artikelen op duizenden artikel sites geplaatst, zullen de zoekmachines het alleen tellen als een enkele link terug naar uw website.

Oplossing

Hoe kun je zorgen dat het indienen van uw artikelen op de artikel directories gaat zorgen voor meerdere backlinks? Heel eenvoudig, door alleen maar unieke versies van elk artikel in te dienen, alleen unieke artikelen zullen een unieke link naar uw website produceren. Door het indienen van unieke artikelen een keer per week, of vaker, kunt u honderden of duizenden inkomende links naar uw website binnen een paar maanden!

Een uniek artikel is, in de ogen van Google, een tekst die minimaal om de 3 woorden een ander woord bevat. In de praktijk doe je er echter verstandig aan om een artikel gewoon compleet te herschrijven. Gebruik hierbij synoniemen, andere zinsopbouw, verleden en tegenwoordige tijd, jij en u vorm, etc. Vergeet bij het herschrijven natuurlijk niet de nadruk te leggen op de zoektermen waarop je gevonden wilt worden.Over de Auteur

Artikelpost is een artikel directory. De redactie controleert verzonden artikelen op een aantal zaken waaronder de lengte van het artikel (minimaal ongeveer 250 woorden) en of het artikel niet in identieke vorm elders al online staat.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Black Market (LP)
Black Market (LP)

€ 37,99
Toon product

Avantasia: The Wicked Symphony [CD]
Avantasia: The Wicked Symphony [CD]

€ 24,01
Toon product

Warning Shots
Warning Shots

€ 23,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo