Het kopen van Instagram volgers - Artikelpost

Het kopen van Instagram volgers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 126 | Aantal woorden: 434 | Datum: | 0 commentaar

Je hoort steeds vaker dat Instagram volgers gekocht worden. Maar hoe werkt dit precies en wat zijn de gevolgen van het kopen van Instagram volgers?

Reden om Instagram volgers te kopen?

Het krijgen van veel volgers op Instagram is een proces wat veel tijd kan kosten. Het kopen van volgers is een snelle manier om een profiel te creëren met een groot aantal volgers. Bij bepaalde beroepen word je ook raar aangekeken als je geen succesvolle Instagram pagina hebt. Je wilt natuurlijk graag serieus genomen worden door potentiele klanten of concurrenten. Zowel google als andere Instagram gebruikers zullen opmerken dat je profiel populair is geworden. Een actief profiel met veel volgers trekt ook weer nieuwe volgers aan.

Hoe werkt het kopen van Instagram volgers

Het kopen van volgers is eenvoudig. Op verschillende websites kun je volgers kopen, de aantallen kunnen verschillen van 100 tot 25.000 volgers. Je vult in hoeveel volgers je wilt en de link van je Instagram pagina. Na het betalen zullen de volgers erbij komen binnen een paar dagen. Bij grote aantallen wordt dit in stukjes gedaan zodat het niet nep overkomt. De volgers kunnen bestaan uit echte personen of uit bots. Vaak is er de mogelijkheid om te kiezen uit welk land je de volgers wilt hebben.

Gevolgen door het kopen van Instagram volgers

Instagram werkt zoals de meeste online portalen met een algoritme. Bij dit algoritme wordt gezorgd dat ongeveer 10 procent van jouw volgers een foto zien. Je kunt je dus voorstellen dat als je het grootste deel van je volgers gekocht hebt de kans kleiner is dat jouw foto bij jouw doelgroep terecht komt. Aangezien de gekochte volgers geen potentiele klanten zijn en ook niet actief jouw pagina volgen. Ook kan het invloed hebben op de Instagram statistieken. Op de statistieken leer je welke foto’s het goed doen bij je doelgroep, welke tijd het beste is om te delen en welke hashtags goed aanslaan. Hoe meer gekochte volgers je hebt hoe minder betrouwbaar deze statistieken worden. Het is dus wel verstandig om een goede verdeling echte volgers en gekochte volgers te hebben.

Bron: https://promodeo.com/nl/Over de Auteur

Rdj1982 is al jaren actief in de online marketing wereld en houdt zich met name bezig met SEO en linkbuilding.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo