Het Managen van uw Online Reputatie - Artikel Post - Artikel Marketing

Het Managen van uw Online Reputatie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: YTokaya
Gezien: 1004 | Aantal woorden: 342 | Datum: Mon, 7 Jan 2013 | 0 commentaar

Online Reputatie Management, ook wel bekend als ORM, is het monitoren van de online reputatie. Door middel van verschillende technieken kunnen goede reputaties in stand gehouden worden en negatieve imago’s worden verbeterd

Het belang van Online Reputatie Management

Op het internet zijn er verschillende factoren die invloed kunnen hebben op de reputatie van een bedrijf. Voorbeelden van deze factoren zijn bijvoorbeeld forums, social media websites, blogs etc. Op deze media wordt snel een mening gevormd, waardoor uw reputatie snel het risico loopt om als negatief beschouwd te worden. Mensen zoeken snel en veel informatie over producten of bedrijven. Dit gebeurt veelal via het internet. Alle informatie op internet is voor de hele wereld beschikbaar. Ook eventuele negatieve berichten zijn volop beschikbaar voor iedereen. Negatieve berichten kunnen vervelende gevolgen hebben op de reputatie van een bedrijf. Een voorbeeld hiervan zijn dalende verkopen. Mensen die horen of lezen dat uw bedrijf niet goed aangeschreven staat, zien liever van de verkoop af.

Werkwijze Online Reputatie Management

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw online reputatie te managen. Het is belangrijk om te weten wat de huidige reputatie is. Worden er negatieve berichten verspreid over het bedrijf? Worden er wellicht negatieve berichten verspreid over de directeur? Door middel van deze informatie kan er bepaald worden welke acties ondernomen moeten worden. Deze verbeterpunten zorgen uiteindelijk voor een betere online reputatie.Er kunnen bijvoorbeeld nieuwe berichten geplaatst worden om negatieve berichten naar de achtergrond te laten verdwijnen. Negatieve berichten verdwijnen dan naar pagina 2 of 3 van de zoekmachines waardoor deze bijna niet meer zichtbaar zijn. Positieve berichten en een positief imago nemen de overhand!

 Over de Auteur

Online Marketeer, gespecialiseerd in alle vormen van Online Marketing. Samen met een gepassioneerd team van specialistische medewerkers ben ik continu bezig om uw internet marketing campagne tot een succes te maken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo