Hoe goede linkbuilding jouw website kan helpen - Artikelpost

Hoe goede linkbuilding jouw website kan helpen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 275 | Aantal woorden: 943 | Datum: | 0 commentaar

Om jouw website optimaal te laten scoren in de Google zoekresultaten is goede linkbuilding onmisbaar. Als website eigenaar wil jij graag dat jouw website bovenaan in de zoekresultaten van Google verschijnt als mensen op zoek zijn naar producten of diensten die jij via je website aanbiedt. Een hoge score op de Google zoekmachine kan bereikt worden door SEO, zoekmachine optimalisatie, en linkbuilding is hier een heel groot onderdeel van. Hoog tijd dus om erachter te komen wat dit precies is en wie jou hierbij kan helpen.

Uitgelegd

Het is een manier om ervoor te zorgen dat jouw website hoger in Google komt te staan. Linkbuilding bestaat uit zowel interne links als externe links. 

  • Interne linkbuilding richt zich op het vergemakkelijken van het navigeren voor bezoekers op je website. Het is belangrijk dat een bezoeker van jouw website op een makkelijke manier van de homepage naar de andere pagina’s op jouw website kan. Tevens helpt interne linkbuilding ook bij het toekennen van meer waarde aan specifieke pagina’s op jouw website. Is er een pagina die belangrijker is dan de andere pagina’s op de website? Dan kun je bijvoorbeeld linkjes naar deze pagina plaatsen op de andere pagina’s van jouw website. Google zal deze waarde toekenning herkennen en daardoor deze specifieke pagina als belangrijker zien.

  • Externe linkbuilding is het vergroten van de autoriteit van jouw website. Dit kun je voor elkaar krijgen door te linkbuilden. Dit betekent dat er links op andere belangrijke websites worden geplaatst die verwijzen naar jouw website. De hoeveelheid links naar jouw website is hierbij niet het belangrijkste, het is voornamelijk van belang dat de kwaliteit van de links hoog is. Bij een hogere kwaliteit van de links is dit vele malen waardevoller voor Google dan de hoeveelheid links. Google ziet namelijk elke geplaatste link naar jouw website als een stem. Hoe belangrijker deze stem is, hoe meer waarde deze link heeft. Een link op de website van de NOS is bijvoorbeeld vele malen waardevoller dan een link op de website van de plaatselijke slager. 

Laat de experts voor jou aan de slag gaan

 

Het is dus kort gezegd het vergemakkelijken van de navigatie op je website en het realiseren van relevante en vooral kwalitatief hoge links op andere websites die naar jouw website verwijzen. Linkbuilding bepaalt voor maar liefst 50% de positie van een bepaalde zoekwoordcombinatie in de Google zoekmachine. Dit geeft aan hoe zwaarwegend goede linkbuilding is. Maar jij denkt nu natuurlijk, hoe krijg ik dit voor elkaar? De experts van Ranking Masters bureau zijn jouw redders in nood. Zij beschikken over een omvangrijk linkbuilding netwerk van hoge kwaliteit, het beste netwerk van de Benelux. Deze specialisten nemen de linkbuilding taak maar al te graag van je over om jouw website hoog in de google zoekresultaten te laten scoren. Via de website van dit bureau kun je meer informatie vinden en contact met ze zoeken via de telefoon, WhatsApp en via e-mail. Ook kun je door vrijblijvend een offerte aan te vragen al een indicatie krijgen van wat dit jou gaat kosten. Maar een beetje geld investeren om vervolgens een succesvolle website te hebben is natuurlijk een no brainer.
Over de Auteur

Als linkbuilding specialist geef ik graag meer informatie over SEO en linkbuilding. Lees in dit artikel alle informatie die ik graag wil delen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[149 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo