FB pix Hoe Je Het Verkeer Naar Jouw MLM Bedrijf Marketingblog Laat Groeien - Artikelpost

Hoe Je Het Verkeer Naar Jouw MLM Bedrijf Marketingblog Laat Groeien

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1537 | Aantal woorden: 569 | Datum: | 0 commentaar

Een marketingblog kan een geweldig hulpmiddel zijn voor het genereren van gerichte online leads voor jouw MLM business. Je moet alleen wel in staat zijn om niet alleen grote hoeveelheden verkeer naar je blog te leiden, maar ook om een loyaal publiek te onderhouden die zich één voor één opgeven voor je e-maillijst.
Wanneer je je afvraagt hoe je dat nu exact moet doen, lees dan de volgende tips:

Deel altijd kwaliteitscontent – De kansen om je MLM businessblog verkeer te behouden, laat staan uit te breiden zijn zeer klein wanneer je content van lage kwaliteit is. Voer dus gedegen onderzoek naar een onderwerp voordat je er content voor maakt. Je lezers zullen alleen maar terugkomen als ze je inhoud nuttig vinden. Even over de onderwerpen: focus op het oplossen van de problemen van je publiek. Identificeer het probleem van je doelgroep en streef ernaar ze te benaderen via je blogposts. Dit zal je helpen de kwaliteit van je leads te verbeteren.

Ontwikkel één speciale post per week – Hou één dag in de week vrij, waarop je naast je reguliere posts, een zeer waardevolle post plaatst. Besteed wat tijd met het onderzoeken van de onderwerpen en demonstreer je expertise in dit onderwerp door middel van deze posts. Dit is de enige manier om jezelf neer te zetten als een expert, waar iedereen heen kan gaan voor advies en in het verlengde daarvan is het een makkelijke manier om prospects aan te trekken richting jou en je MLM business.

Post frequent en consequent. Dit helpt bij het verhogen en vasthouden van verkeer.  Zoekmachines houden nou eenmaal van verse content, waardoor ze blogs hoger in rang zetten dan websites. Dus door frequent en consequent te posten vergroot je de kans om hoger te komen in de zoekmachines, zeker wanneer je efficiënte SEO strategieën inzet. Je publiek zal ook van je verwachten dat je telkens meer content plaatst en wanneer ze zich kunnen vinden in jouw postingsritme, zullen ze je blog bookmarken en terugkomen.

Wees interactief met je lezers – Sta je lezers toe om reacties achter te laten bij je posts en reageer ook op hun reacties. Bedank ze voor hun complimentjes en bediscussieer kwesties die ze voorleggen. Beantwoordt boven alles hun vragen, wanneer je wilt dat ze terugkomen. Niemand wil genegeerd worden.

Netwerk met andere bloggers in je niche – Het zou erg nuttig zijn om backlinks naar je MLM business marketingblog te krijgen, zeker van andere bloggers in jouw niche. Maak dus kennis met ze, vraag ze om te linken naar jouw blog en doe hetzelfde naar dat van hen. Reageer op hun blogs en vraag ze wellicht zelfs om gastposts.
Dit zijn allemaal manieren om gericht verkeer aan te trekken.

Over de Auteur

Leer vandaag nog om een MLM Bedrijf op te bouwen door waarde te geven in alles wat je doet, en je kunt zoveel mensen inschrijven als je maar wilt.
Meld je nu aan voor de gratis MLM training en start met het laten groeien van je business op een eenvoudige wijze.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo