Hoe je meer bezoekers kan trekken naar je website - Artikelpost

Hoe je meer bezoekers kan trekken naar je website

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 115 | Aantal woorden: 989 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je een mooie website hebt gemaakt is het belangrijk om te zorgen voor veel bezoekers. Het is belangrijk om volop bezoekers aan te trekken. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Denk aan social media, de zoekmachines, Google ads en andere advertentiemogelijkheden. Kies verstandig en slim om zo een vloed aan bezoekers te krijgen. Graag delen we onze tips. 
Zoekmachines


De basis van de meeste “gratis” bezoekers zijn de bezoekers uit de zoekmachines. Het mooie van deze bezoekers is dat ze zelf een intentie hebben om informatie te vinden. Het is wel een kunst om een hoge plek te krijgen in de zoekmachines. Het is soms mogelijk om het zelf te doen en anders is het inschakelen van een bureau een goed idee. Om hoog in de zoekmachines te komen is er in de eerste instantie een website met goede content nodig. Schrijf en deel daarom veel informatie over de belangrijkste onderwerpen in jouw markt. Het is ook mogelijk om het te delen op social media. Hier zijn er vele kansen om een goede score te krijgen en de zoekmachine een toppositie te geven in de zoekmachines. 


Social media


Het internet heeft een ware boost gehad met de komst van Facebook, Twitter, Instagram en ook LinkedIn. Wanneer het een zakelijke site is, is het goed om LinkedIn te gebruiken. Er zijn veel mogelijkheden om daar de content en website onder de aandacht te brengen. Het belangrijkste is om te kijken hoe een bericht viraal kan gaan op social media. Het kan door een bericht te delen wat anderen helpt, grappig is of de deler een goed gevoel geeft. Het is belangrijk om hierop in te spelen. Door dit goed te doen is het mogelijk om te scoren met de website en er veel bezoekers door te krijgen. 


Conversie


Naast het krijgen van bezoekers is het ook belangrijk om van de bezoekers klanten te maken of ze een andere actie uit te laten voeren. Het gaat hier om de conversie. Wanneer dit goed gebeurt is het mogelijk om de site rendabel te maken. Het is dan ook mogelijk om betaalde advertenties in te kopen. Hier gaan we het ook over hebben. 

Betaald adverteren 

Het is mogelijk om op verschillende platformen betaalde advertenties te plaatsen. Het kan gaan om een advertentie op Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn. Ook is het mogelijk om in de zoekmachines te adverteren met bijvoorbeeld Google Adwords. Er worden dan sneller topposities gekocht in Google. Bing en Yahoo hebben soortgelijke advertentieprogramma’s. Op Youtube is het ook mogelijk om te adverteren. 

Retargeting

Een onderdeel van betaald adverteren is Retargeting. Hier worden websitebezoekers nogmaals op de site geattendeerd in een advertentie. Het is zo mogelijk om de website bezoekers te blijven volgen. Overall wordt dan de website weer gezien. Facebook en Google hebben beiden mogelijkheden om website bezoekers opnieuw te targetten met een advertentie. Het is uitermate geschikt om alsnog de conversie te krijgen. Uiteindelijk is dat waar het om draait. Toch? Meer bezoekers en conversies op de website.

Over de Auteur

Maartje beantwoordt belangrijke lezersvragen. In dit artikel lees je hoe je website meer bezoekers trekt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo