FB pix Hoe je met facebook geld kan verdienen - Artikelpost

Hoe je met facebook geld kan verdienen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1012 | Aantal woorden: 666 | Datum: | 0 commentaar

Dit is een vraag die vele mensen zich afvragen, ondernemers, studenten en zelfs huismoeders. Waarom? Het is een laagdrempelige manier om je inkomsten te verhogen, als bedrijf of persoon zijnde. Alleen is dit pas echt te verwezenlijken, wanneer jij de dynamiek op facebook begrijpt.

In eerste instantie zitten mensen niet op facebook om iets te kopen. Het is vooral tijdverdrijf het ontdekken van leuke nieuwe dingen en contact hebben met vrienden.  Nu betekent dat niet automatisch dat het onmogelijk is om geld met facebook te verdienen. Alleen dien je dit wel te weten.

Want je kan niet op een standaard simpele manier een product aanprijzen en hopen dat mensen het kopen. Wat een stuk beter werkt is dat jij vanuit het oogpunt van anderen mensen helpt. In de plaats van producten te plaatsen, zoek jij bronnen op waar een select groepje interesse heeft in een bepaald product.

Een mooie bron zijn de facebook groepen. Hierbij heb je een groep mensen die interesse hebben in een bepaald onderwerp of thema. Dit kan koken, vissen, tuinieren of totaal iets anders zijn. Nu is het aan jouw om je in een groep te mengen waarbij je een beetje tijd wil investeren.

Tijd investeren?

Wanneer je op de langer termijn geld wil verdienen is het meer dan een kwestie van linkjes plaatsen.

Laten we de hobby vissen als voorbeeld nemen, sommige mannen hebben daar een grote passie in en zijn dan ook bereid om er geld aan uit te geven.

Nu meld jij je aan voor de groep, dat is de eerste stap. Nadat je bent toegelaten, deel je eerst een internetpagina met een overzicht van waar je welke vis kunt vangen. Daarna deel je een statistiek van de grootste vis die ooit is gevangen.

Vervolgens vertel je iets over een mooie toevoeging van je arsenaal om een bepaalde soort vis te vangen. En in de plaats van een normale link te plaatsen, plaats je een affiliate link. Wanneer mensen dan via die link het product ook aanschaffen jij commissie krijgt. Dit proces kan je een paar keer in die groep herhalen, maar ook bij andere groepen toepassen.Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo