FB pix Hoog in Google 2 - Artikelpost

Hoog in Google 2

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1359 | Aantal woorden: 493 | Datum: | 0 commentaar

Hoog in Goole 2 

Hoog in Google binnen 2 maanden is de titel van mijn website, vol met tips en tricks om in de top ranking van Google te kunnen komen.

Zoals in mijn eerste artikel ( hoog in Google 1 ) reeds vermeld, is het om hoog in Google te komen als eerst van belang dat je website een goede content bevat die in de eerste plaats gericht is op de bezoeker en daarna aangepast voor de zoekmachine. en dus niet andersom. Direct hierna komt het belang van de juiste zoekwoorden zelfs beter langere zoekzinnen, welke voor jou site relevant zijn. 

In dit artikel behandel ik hoe je de juiste keywords uitfiltert om hoog in Google te komen. Er zijn 4 gouden regels waaraan je zoekwoord moet voldoen.

  • Relevantie
  • traffic
  • commerciële waarde
  • concurrentie

Relevantie is duidelijk je hebt niets aan bezoekers op je site die er niets te zoeken hebben. Dat lijkt leuk maar deze zorgen voor hoge hosting kosten en leveren geen verkoop op.

Traffic die relevant is kan je niet genoeg hebben echter er moet een balans zijn tussen de zoekers in Google voor je keyword en de concurrentie, wanneer de concurrentie te groot wordt kan je nooit de top van Google halen en daardoor zal heel je website niet gevonden worden. Dus het best kies je de langere longtale keywords welke voor jou heel relevant zijn en voor je concurrent minder van toepassing zijn.

De commerciële waarde van je keywords kan je meten of en hoeveel men voor de adwords wil betalen dit vermenigvuldigen met het potentiële aantal bezoekers, dan heb je een advertentie waarde aan je keywords die jij gratis kan genereren door de juiste zoekzinnen te bedenken en te filteren.

De concurrentie is een heel belangrijke factor in dit geheel, Websites met een hoge page ranking in combinatie met relevante zoekwoorden, daar zal je het nooit van kunnen winnen en daardoor nooit hoog in Google komen. Dus zoek en filter je juiste zoekwoorden net zo lang totdat je een ingang in een niche vind waarbij de concurrent verslagen kan worden zodat jou site bovenaan en hoog in Google kan komen.

Waarmee kan je deze zoekwoorden dan filteren? Op mijn website: Hoog in Google staat alle informatie hoe en waarmee je jou zoekwoorden kan filteren plus een link naar een perfecte tool die je 12 dagen lang geheel gratis kan gebruiken. 

In mijn volgende artikel hoog in Google 3 ga ik hier verder op in.

 Over de Auteur

http://www.hoogingoogle.biz

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo