FB pix Verbeter jouw artikel marketing technieken - Artikelpost

Verbeter jouw artikel marketing technieken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1385 | Aantal woorden: 521 | Datum: | 0 commentaar

Over de financiele middelen beschikken om jouw huur / hypotheek en de rekeningen te kunnen betalen is iets waar je niet bij stil staat totdat we deze kosten niet meer kunnen betalen. Dan besef je dat een beetje extra inkomen heel goed van pas zou komen. Een online product / dienst of adsense website promoten via artikel marketing is dan misschien wel een heel goed idee. Wil je iets met article marketing gaan doen dan is dit een artikel dat je even moet lezen. 

Bedenk eerst wat jouw lezers graag willen weten, willen lezen als je een onderwerp zoekt voor jouw tekst. Heb je al een site / product of dienst? Denk dan aan de vragen en opmerkingen die je vaak krijgt hierover. Lees nog eens de diverse e-mails die je hebt ontvangen met vragen en opmerkingen van klanten en prospects. Hier kom je vast een onderwerp tegen waarover je kunt schrijven en waar duidelijk ook behoefte aan is vanuit jouw doelgroep. 

Het is belangrijk om in jouw eigen taal te schrijven, zelfs als je denkt dat je een andere taal ook goed spreekt. Je mist dan mogelijk toch de nuance in jouw verhaal die de lezer doet overtuigen of die een eventuele interesse kan wekken. Mik je op een buitenlandse doelgroep, laat jouw artikel dan vertalen door een native speaker. 

Is het artikel gereed, laat dan controleren of het verhaal wel lekker vloeiend loopt. Lees het bijvoorbeeld voor aan vrienden of aan familie en vraag of het duidelijk was. Of laat het eerst eens lezen door collega's / vrienden of familie en vraag wat zij er van vinden. Een neutrale objectieve mening is noodzakelijk omdat je zelf eigenlijk niet objectief kunt zijn wanneer je zo lang in jouw vakgebied opereert. 

Wanneer je een artikel ontwikkeld om daarmee een affiliate produkt aan te prijzen, benoem dan direct de voordelen van dit project in de eerste alinea van het verhaal. Direct knallen zorgt ervoor dat de lezers de tekst blijven lezen en geinteresseerd blijven in hetgeen je te vertellen hebt. 

Voor een succesvolle artikelmarketing campagne is "meer meer meer" het geheim. Hoe meer artikelen je rondstuurt, wel goede artikelen, hoe vaker ze gelezen zullen worden en des te meer bezoekers zal het opleveren. Ook krijg je op deze manier nog meer backlinks / retour links en dat is goed voor de vindbaarheid bij zoekmachines. 

Veel sites, zoals Artikelpost, accepteren alleen unieke artikelen. Het is daarom raadzaam, ook ten behoeve van zoekmachinemarketing, om jouw artikel nog een paar keer te herschrijven. De tekst kan dus gewoon over hetzelfde onderwerp gaan en dezelfde informatie bevatten, alleen de tekst moet worden omgegooid zodat o.a. Google het ziet als een uniek artikel. Een ervaren schrijver kan een artikel binnen 30 minuten omzetten naar 5 alternatieve unieke artikelen. 

 

Over de Auteur

Taylor DM Adams

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo