FB pix Is uw website wel up-to-date? - Artikelpost

Is uw website wel up-to-date?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1288 | Aantal woorden: 1423 | Datum: | 0 commentaar

Groot deel websites Nederlandse MKB'ers loopt achter

Een groot deel van de Nederlandse bedrijven heeft nog geen website die met de tijd meegegaan is. Websites zijn goede media om via internet klanten meer informatie te geven over producten, of hen de mogelijkheid te geven producten en diensten af te nemen.
De grote groei in het aantal websites zorgt voor meer concurrentie voor bedrijven in de online markt. Als al uw concurrenten wel een moderne website hebben, maar uw website ver achterloopt, dan zullen uw potentiële klanten liever naar de website van de concurrent gaan.

Mobiele gebruikers hebben bijvoorbeeld een voorkeur voor mobiele sites, deze openen goed op smartphones en tablets. Wanneer u een website met responsive design laat maken dan kan deze ook op de mobiele apparaten duidelijk bekeken worden. Weet wat uw potentiële klanten willen en pas daar uw benadering richting de klanten op aan.


Laat YourProductions uw site weer up-to-date maken

Hebt u al eerder een website besteld bij een webdesigner? Wanneer dit enkele jaren geleden is kan het zo zijn dat uw website nog gebruikmaakt van oude mogelijkheden. Er zijn de afgelopen jaren dusdanig veel nieuwe technologieën op het internet gekomen dat geweldige websites in een handomdraai gemaakt kunnen worden. U zult voor hetzelfde budget dat u eerder gebruikt hebt voor de website een nieuwe website kunnen laten maken, met deze nieuwe features.


http://www.YourProductions.nl/ kan u adviseren bij het bouwen van een website voor uw bedrijf en al deze werkzaamheden ook uitvoeren. Het team heeft veel ervaring met de juiste benadering richting bezoekers en klanten die op websites komen. Van prettige websitenavigatie tot de juiste afbeeldingen op de juiste pagina, met het advies en de goede uitwerking komen alle belangrijke elementen van een website bij elkaar.


Uw wensen zijn belangrijk

Dit vindt YourProductions ook, alles wat u wenst in de website te zien moet op de juiste wijze worden verwerkt. Wellicht zijn er betere manieren om bepaalde wensen uit te voeren, of kan er beter een andere insteek genomen worden bij de opbouw van de website. Door uw wensen voorop te stellen en gebruik te maken van de uitgebreide ervaring die het bedrijf heeft opgebouwd wordt het eindresultaat een website die perfect aansluit bij uw bedrijf en ook de markt op de juiste wijze zal benaderen.


Uw huisstijl, kleuren, maar ook foto's, het zijn elementen die op een bedrijfswebsite verwerkt moeten worden en dan een duidelijk beeld van het bedrijf zullen geven. YourProductions zal de juiste elementen op uw website aanbrengen zodat uw bedrijf goed in beeld wordt gebracht.


Wat biedt YourProductions nog meer?

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van professionele websites kunt u bij het bedrijf ook terecht voor andere diensten.

Heeft uw bedrijf al een herkenbare huisstijl die u onderscheidt van uw concurrenten? Het ontwerp van de huisstijl is bij het team in juiste handen. Geef aan wat u graag verwerkt wilt zien in de huisstijl, hoe u graag wilt dat men het bedrijf ziet in deze stijl, en het zal worden verwerkt in uw nieuwe huisstijl.


Visitekaartjes zijn onmisbaar voor startende ondernemingen. U kunt bij YourProductions uw visitekaartjes bestellen. Zij zullen het ontwerp van de kaartjes ook onderhanden nemen. Zo weet u zeker dat u ook op dit vlak voorzien bent van de juiste middelen om meer klanten aan te trekken.


Breng uw bedrijf in beeld

Naast de uitgebreide ontwerpen van het team bieden zijn nog enkele videodiensten. YourProductions helpt u graag bij het in beeld brengen van uw bedrijf. Met een pakkende bedrijfsfilm kunt u potentiële klanten laten zien welke diensten en producten er geleverd worden.


De uitgebreide ervaring van het team met het samenstellen van video's en films voor bedrijven, festivals en evenementen zorgen dat ook uw bedrijf een professionele video krijgt die het verdient.

Over de Auteur

Tekst over websites en video's voor bedrijven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo