FB pix Linkbuilding inzetten voor de vindbaarheid van een website? - Artikelpost

Linkbuilding inzetten voor de vindbaarheid van een website?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1369 | Aantal woorden: 379 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je een website wil laten scoren in Google, dan kun je er eigenlijk niet omheen: zoekmachine optimalisatie (ook wel bekend onder de naam SEO). Voor veel mensen is zoekmachine optimalisatie onbekend terrein, wat eigenlijk ook wel logisch is. SEO is namelijk een vak apart, waar de echte specialisten zich in onderscheiden. Aangezien de ontwikkelingen binnen Google in razend tempo gaan, is het voor de meeste mensen onmogelijk om dit alles bij te houden en hierop in te springen. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit veel verschillende onderdelen, die elk zijn onmisbare waarde hebben. Denk bijvoorbeeld aan een juiste website structuur, een duidelijke navigatie, goede teksten, meta tags etc. Linkbuilding is hiernaast een veel gebruikte methode om website hoger te laten scoren in de resultaten van Google.

Wat is linkbuilding?
Misschien heb je wel eens van linkbuilding gehoord, maar misschien ook niet. Wat is het precies en wat zijn de resultaten die je er mee kunt behalen? Linkbuilding is een vak apart, waarbij het draait om het verkrijgen van gerelateerde verwijzingen naar jouw website. Uiteraard moet je je hierbij houden aan een hoop verschillende spelregels, die met de tijd kunnen veranderen. Kwaliteit staat echter altijd voorop en is belangrijker dan kwantiteit (zo veel mogelijk links). Dit is iets waarmee verschillende mensen vaak de boot ingaan en negatieve resultaten behalen voor hun website. Erg jammer natuurlijk.

Als we het hebben over kwaliteit van linkbuilding, hebben we het over de juiste websites waarop je een vermelding wil krijgen. Moet je bijvoorbeeld gebruik maken van startpagina’s, moet ik gebruik maken van side wide links en hoe gebruik ik artikel marketing? Dit zijn enkele belangrijke vraagstukken. De meningen zijn hierover ook behoorlijk verdeeld, dus zorg ervoor dat je experimenteert en je eigen koers gaat varen. Als het om linkbuilding gaat is het belangrijk dat je niet met de meute meeloopt en onderscheidend bent. Denk out of the box en zie je website stijgen in de rankings.

Over de Auteur

RB Online Marketing is specialist in zoekmachine optimalisatie en website ontwikkeling.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Een eenvoudige benadering van SEO
Een eenvoudige benadering van SEO

€ 1,49
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo