FB pix Linkbuilding - SAM Online Marketing - Artikelpost

Linkbuilding - SAM Online Marketing

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1227 | Aantal woorden: 402 | Datum: | 0 commentaar

 

Linkbuilding

Linkbuilding is een methode om de kwaliteit van een website te verbeteren. Het is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie en is nodig om een hogere positie in de organische resultaten te bemachtigen. Linking is een manier die nog regelmatig wordt onderschat. Met name vanwege de lange tijd die het nodig heeft om vruchten af te werpen en vanwege de vereiste kennis die eigengemaakt moet worden om het effectief uit te kunnen voeren maken dit tot een minder geliefd onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Toch is linkbuilding van uitermate groot belang om goed te scoren in Google.

Interne- en externe linkbuilding

Linkbuilding bestaat overwegend uit twee delen. Interne- en externe linking. Bij interne linkbuilding gaat het om verwijzingen van webpagina's onderling op één en dezelfde site. Het gaat erom dat de connecties op een logische manier zijn gemaakt. Daarnaast is het van belang dat het voor een webbezoeker, die onbekend is met uw website, zich toch gemakkelijk kan oriënteren en op de juiste plek van uw internetsite terechtkomt. De interne linkstructuur maakt dus een wezenlijk deel uit van de navigatiestructuur. Het andere deel betreft de externe linkstructuur die voornamelijk van toepassing is op inbound links, de zogenaamde backlinks. Maar ook in mindere mate uitgaande linkjes, de zogenaamde outbound links. Hierbij is het van belang dat de kwaliteit en relevantie juist is. Ten tweede is een hoog aantal externe links van belang. Dit is in mindere mate van belang, omdat een grote hoeveelheid links van een lage kwaliteit uw score in zoekmachines negatief kan beïnvloeden. Linkbuilding is een veelzijdige methode die het best overgelaten kan worden aan een specialist.

Uitbesteden van linkbuilding

Linkbuilding uitbesteden is een uitermate geschikte manier om waardevolle tijd te besparen en garant te staan voor duurzame zoekmachine optimalisatie. Ons online marketing bureau kan u hier uitstekend bij helpen. Wilt u meer informatie of wilt u vandaag nog uw linkbuilding campagne starten? Neem dan een kijkje op de website van SAM Online Marketing.Over de Auteur

SAM Online Marketing bureau is een expert op het gebied van zoekmachine marketing (AdWords), zoekmachine optimalisatie (SEO), Social Media en webdesign.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo