FB pix linkbuilding - Artikelpost

linkbuilding

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3093 | Aantal woorden: 667 | Datum: | 0 commentaar

 

Linkbuilding

Ik wil het vandaag over linkbuilding hebben. Het is een trend die de laatste jaren een steeds grotere rol is gaan spelen bij bedrijven. Linkbuilding is een onderdeel van seo. Seo is de afkorting voor ‘search engine optimalisation’. Ondernemingen willen hun website geoptimaliseerd hebben voor de bekende zoekmachines. Via deze weg kunnen ze per maand duizenden extra bezoekers trekken die op zoek zijn naar de producten van hun bedrijf. Om je platform te optimaliseren moet je rekening houden met een grote verscheidenheid van regels. In dit artikel worden de regels met betrekking tot linkbuilding besproken. Hieronder vindt u een aantal handige en bruikbare tips die iedereen kan implementeren. Verblijf niet langer op de twintigste pagina van google, maar storm de top tien binnen. Ga de strijd aan met de internationale top. Laat de internet marketing afdelingen in het stof bijten.

De regels van linkbuilding

Linkbuilding is het bouwen van verwijzingen naar jouw website. Doordat er veel links naar jouw site verwijzen gaat Google ervan uit dat jouw visitekaartje erg belangrijk is en een hogere ranking verdient. Maar hoe kan je dit bereiken? Niemand weet precies op welke manier een website het beste geoptimaliseerd kan worden. Toch zijn er een aantal regels die zonder twijfel werken. Het belang van de sociale media is de laatste jaren fors gestegen. ‘Social sharing’ heet het. Het is van belang dat artikelen op je website worden gedeeld. Dat de link van je site wordt gedeeld met het netwerk van je klanten. Vandaar dat veel bedrijven winacties op touw zetten om maar genoeg gedeeld te worden. Vermoed wordt dat linkbuilding via de sociale media als Facebook, Twitter en Google + op het moment het meeste invloed heeft op de ranking van een bedrijf. Maar er zijn andere regels.

Blijf vernieuwen voor de seo

Het is belangrijk om constant bezig te blijven met het vernieuwen van de links naar je site. Het is als vleeswaren in een supermarkt. Na een bepaalde datum is het niet meer vertrouwd om te eten. Het kan nog eetbaar zijn, maar het is vertrouwder om de vleeswaren te verversen. Linkbuilding werkt ook op deze manier. Oude links leveren minder punten op voor de rangschikking dan nieuwe links. Ze verliezen langzaam hun waarde naarmate nieuwe links uitblijven. Daarnaast is het bij internet marketing van belang dat de verwijzingen op jouw eigen platform van betrouwbare sites zijn. Niemand wil in een slechte buurt wonen.

Over de Auteur

De Linkbuilder is een expert op het gebied van seo en linkbuilding.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo