Marjo Lingerie investeert in online verkoop - Artikel Post - Artikel Marketing

Marjo Lingerie investeert in online verkoop

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 440 | Aantal woorden: 457 | Datum: | 0 commentaar

Marjo Lingerie

Marjo Lingerie, een kleine lingerie winkel met vestigingen in Geldrop en Helmond zag het grote voordeel in online verkoop en bekendheid. Ze beheerden op het platform "mijn webwinkel" twee webshops, waarvan de ene was gericht op grote maten en de andere op badmode. Geen echte slimme zet natuurlijk want nu moesten ze twee winkels beheren via hun kassasysteem én twee webshops. Allen niet aan elkaar gekoppeld waardoor klanten en voorraad niet gelijk liepen en uiteindelijk geen duidelijke rapportages werden opgesteld.

Het voordeel was natuurlijk dat er online verkocht werd en voor iemand die zichzelf net op het internet plaatst is dit natuurlijk geweldig. Maar Marjo Lingerie specialiseerd zichzelf in alle soorten lingerie, badmode, nachtmode en grote maten voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Ook deze producten wilden ze online kunnen verkopen zonder nog meer administratie te krijgen om voorraden te laten kloppen.

Zo kwamen ze ook bij R2 Retail terecht, een winkelautomatiseringsbedrijf met een afdeling voor webshops. Na enkele afspraken werd de knoop doorgehakt en lieten ze bij R2 Retail een Magento webshop ontwikkelen direct gekoppeld aan hun nieuw winkelautomatiseringspakket WinPOS. Voorraden, klanten en rapportages werden nu tussen alle systemen en winkels gedeeld en was dus continue up-to-date. 

Marjo Lingerie besloot om te gaan voor een responsive template waardoor op alle aparaten de online winkel netjes wordt afgebeeld. Daarnaast zit de shop boordevol handige tools voor de klanten en de beheerder.

Laat dankzij Yotpo snel en makkelijk een beoordeling achter, maak gebruik van een verlanglijst, raadpleeg de veel gestelde vragen of reken makkelijk en snel af door middel van de onestepcheckout. De product pagina's werden aangevuld met rich snippets, merklogo's en handige tabs met algemene verzend en retour informatie.

Sinds enkele weken is deze nieuwe webshop bereikbaar op www.marjolingerie.nl en stromen de eerste bestellingen binnen. Natuurlijk start nu ook pas het volledige online marketing verhaal. De webshop scoort goed op de huidige keywords maar heeft meer bezoekers nodig om optimaal te kunnen presteren. Daarom dat we samen met Marjo Lingerie alles inzetten op linkbuilding.

 Over de Auteur

Magento webdeveloper met sterke design skills en een enorme interesse in zoekmachine marketing en online marketing. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[172 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo