FB pix Marketing Strategie Hoe 500 Nieuwe mensen In Te Schrijven In 10 Maanden - Artikelpost

Marketing Strategie Hoe 500 Nieuwe mensen In Te Schrijven In 10 Maanden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1131 | Aantal woorden: 597 | Datum: | 0 commentaar

 

Eenvoudige Marketing Strategie die iedereen toe kan passen.

Je Marketing strategie draait helemaal om jou en jouw persoonlijkheid.

Niet zozeer je product, het bedrijf waarmee je werkt, of  hun uitbetalingsschema, maar JIJ bent je beste Marketing Strategie

 Hoe "aantrekkelijk" jij bent als persoon, en  hoe een een relatie op te bouwen met de mensen die jij aantrekt, om hen te helpen vinden waar zij naar op zoek zijn en willen.

Of het nu om een product of dienst gaat, of om het extra inkomen dat je compensatieplan biedt.Iedereen die  je aan zult trekken In je netwerk Marketing Business als klant of als business associate zal gewoonlijk inschrijven omdat zij een "klik" met je hebben.

De dagen dat je gewoon iemand meenam naar een home party, waar  de top recruiter  "het vind er drie, die er ook drie vinden" verhaal verteld en  ze schrijven direct in zijn geschiedenis.

De MLM strategieën zijn veranderd dus dien je je marketing strategie aan te passen anders zul je het niet redden.

Het Internet heeft de wereld voor iedereen geopend,je kunt nu overal ter wereld business doen. Wanneer je in de Verenigde Staten woont, is het geen enkel probleem om iemand in Australië in te schrijven, en  vice versa of welk ander land dan ook op deze planeet.

Dat betekent ook dat er meer mogelijkheden beschikbaar zijn voor mensen die op zoek zijn naar een business. Dus het is vrij eenvoudig voor ze iets anders te vinden,

Wanneer de relatie die je met hen hebt in eerste plaats is gebasseerd op het compensatieplan, en wat er zo geweldig aan het bedrijf is, en het niet zozeer om jou gaat, zullen zij eerder overstappen naar een ander bedrijf, wanneer het niet direct gaat zoals ze graag zouden willen.

Echter, wanneer je marketing strategie is gebasseerd op in de eerste plaats een relatie op te bouwen met je prospect, dan schrijven ze niet alleen in vanwege het MLM bedrijf waarmee je werkt, maar ze schrijven in omdat jij een oplossing voor hun probleem hebt.

Met de juiste marketing strategie kun je een solide relatie met je toekomstige distributeur gebaseerd op vertrouwen, en automatisch de juiste distributeurs aantrekken, in plaats van ze te overtuigen om bij je in te schrijven.
Wanneer  je dit marketing principe begrijpt en toepast hoef je nooit meer zorgen te maken om de juiste mensen in je business aan te trekken.
Je  bent dan werkelijk een magneet die de ideale prospect aantrekt.
En je zult je inkomen sneller zien groeien, en.....haast moeiteloos.

Dat is één ding dat je dient te weten,de andere kant is: wie je ideale prospect is.

Je wilt weten wie ze zijn , hoe ze denken, wat hun angsten zijn, waarnaar ze op zoek zijn, en wat ze precies willen of nodig hebben.Wanneer je enorme resultaten wilt zul je op één lijn moeten zitten met je doelgroep.

Gebruik deze marketing strategie en laat je prospect weten wie JIJ bent als persoon.

 

Op Jouw succes

Over de Auteur

 

Franka Peels heeft al duizenden mensen wereldwijd geholpen bij het toepassen van gegarandeerde Marketing Strategieën om enorme MLM organisaties op te bouwen.

Start vandaag nog met het toepassen van deze GRATIS Marketing Strategieën om 15-20 mensen per week in jouw business toe te voegen

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo