FB pix Met nieuwe media geld verdienen - Artikelpost

Met nieuwe media geld verdienen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1043 | Aantal woorden: 470 | Datum: | 0 commentaar

Het internet evolueert continu en daardoor duiken er ook steeds nieuwe verdienmodellen op. Vroeger had je startpagina’s en daar kon jij je linkjes plaatsen, dit konden affiliate links zijn, zodat je geld verdient als iemand je product koopt.

Anderzijds was het ook gebruikelijk om advertentieruimte te verkopen wanneer je veel bezoekers had. De relevantie van startpagina’s is afgenomen en nu zijn er nieuwe media of dingen online waarmee je geld kunt verdienen.

Welke media zijn interessant?Er zijn tal van media online om geld te verdienen. Maar een paar in het bijzonder.

Video site van Google

Video en met name de video site van Google (Y..tube). Deze videosite (YT) heeft een enorm bereik, waardoor het een goede manier is om geld te verdienen. Je maakt een video over een bepaald onderwerp wat mensen interessant vinden en waar een koopbereidheid achter zit.

Denk aan hoe val je ‘tien kilo af binnen 2 weken’ en dat laat je in de video allemaal trucjes en technieken zien, waar mensen echt wat aan hebben. Vervolgens leid je de bezoekers via een affiliate link naar een website. Een bepaald percentage koopt het product en voilà!

Mocht je erg creatief zijn, kan je ook een filmpje of set filmpjes maken die duizenden mensen bekeken wordt en verdien je geld met YT advertenties.

Facebook

Met facebook geld verdienen is ook mogelijk. Je weet natuurlijk dat er veel gebruikers zijn. Dat maakt het platform dan ook erg interessant om geld mee te verdienen. Om via facebook geld te verdienen maak je ook content, je behandeld een onderwerp waar mensen geld aan uitgeven en zorgt dat het populair wordt.

Je verzameld een groep geïnteresseerden om via een actie hun mail adressen te verzamelen. Dan kan je relevante informatie aanbieden en zo nu en dan mensen op een affiliate link laten klikken.

Twitter


Met Twitter kan je ook geld verdienen. Je zorgt dat je zichtbaar bent op het web, reageert inhoudeijk op blogs of fora. Je laat je twitter account achter zodat mensen je kunnen volgen, je volgt mensen binnen je niche. Deelt waardevolle tips en zo blijven je volgers groeien.

Vervolgens plaats je tussen neus en lippen door product affiliate link, die mensen helpt. Ook hier zal een bepaald percentage tot aankoop overgaan.

 

Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo