multi level marketing - waarom het NIET werkt - Artikelpost

multi level marketing - waarom het NIET werkt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 962 | Aantal woorden: 522 | Datum: | 0 commentaar

 

multi level marketing - waarom het NIET werkt

Ben je bezig met multi level marketing maar heb je nog niet het succes bereikt wat je oorspronkelijk voor ogen had? Neem dit artikel dan nauwkeurig door! Want je gaat vandaag leren hoe je het internet kunt gebruiken om een gigantische multi level marketing downline op te bouwen vanuit je huiskamer.

Voor een groot gedeelte van de mensen in multi level marketing werken de huidige traditionele strategieën en technieken gewoonweg niet. Dit komt doordat de gemiddelde persoon in multi level marketing start, omdat ze extra geld willen verdienen(nodig hebben).

Dit zijn mensen die hun baan zijn kwijtgeraakt of mensen die vanwege de huidige crisis geld willen besparen en geld willen verdienen. Een groot gedeelte van deze mensen is dus op zoek naar een "uitweg" of een kans.

 

Multi level marketing geeft deze mensen die kans of uitweg, alleen werkt het systeem helaas voor de gemiddelde persoon niet(97% faalt). Dit komt doordat ze te weinig mensen hebben om tegen te praten en te weinig invloed hebben op deze mensen in hun netwerk(of het niet lang genoeg vol houden om echt winst te behalen).

Daarnaast werkt het systeem natuurlijk een stuk beter voor een succesvol (of rijk) persoon die al een groot netwerk heeft en al gerespecteerd is in dit netwerk.

Hierdoor lijkt het alsof het systeem zichzelf tegenspreekt, en de gemiddelde persoon totaal geen kans maakt in multi level marketing..

Maar niets is minder waar, want vanwege de veranderingen die het internet heeft doorgemaakt is het steeds toegankelijker geworden voor de gemiddelde persoon in multi level marketing met weinig tot geen ervaring op het internet. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf positioneren op het internet zodat mensen op jou afkomen!

Dit doe je door een aantal artikelen per week (het liefst 1 per dag) te schrijven over de voordelen van je multi level marketing product. Deze artikelen plaats je op je social media page (facebook,twitter, artikel site) of je eigen blog.

Daarnaast kun je gratis meer dan 100 gekwalificeerde mensen leren kennen in 2 weken door gebruik te maken van facebook. Dit zijn niet zomaar mensen, nee dit zijn mensen op zoek naar het geen dat jij aanbiedt.

Wil je weten hoe je dit van huis uit met 3 simpele stappen per dag kunt doen? (1 uur per dag) Ga dan naar mijn website en ontdek de 3 simpele dagelijkse handelingen voor online mlm succes!Over de Auteur

 

 

Mijn naam is Marouan Elmhassani en ik ben niet een van de mlm netwerk marketing gurus.. Eigenlijk is er helemaal niets speciaals aan mij. Het enige wat ik gedaan heb is een simpel systeem gebruiken om meer mensen te leren kennen die op zoek zijn naar het geen dat ik ze aanbiedt.

Bekijk mijn website voor meer gratis trainingen:www.mlmnetworkmarketing.nl

Ik ben erg gepassioneerd over netwerk marketing en ben van mening dat we in alles wat we doen eerlijk moeten zijn naar ons publiek toe. Vandaar dat mijn technieken misschien heel anders zijn dat het geen dat je gewend bent om te doen in netwerk marketing. Het is mijn bedoeling met dit systeem de "gewone mensen" een serieuze kans te geven een mlm netwerk marketing business op te bouwen. 

 

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

IMISCOE Research Series- Between Mobility and Migration
IMISCOE Research Series- Between Mobility and Migration

€ 56,99
Toon product

Understanding Multi-Level Commissions
Understanding Multi-Level Commissions

€ 9,81
Toon product

Research Handbooks in Business and Management series- Handbook of Multi-Level Climate Actions
Research Handbooks in Business and Management series- Handbook of Multi-Level Climate Actions

€ 207,68
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo