Nieuw internet marketing bureau in Eindhoven - Artikel Post - Artikel Marketing

Nieuw internet marketing bureau in Eindhoven

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: infomode
Gezien: 831 | Aantal woorden: 298 | Datum: Mon, 1 Apr 2013 | 0 commentaar

Eindhoven, dé stad van innovatie en techniek, is weer een ambitieus internet marketing bureau rijker: admonks online marketing. Admonks is opgericht in maart 2013 en is gevestigd in het hart van de stad. Het nieuwe internet marketing bureau in Eindhoven specialiseert zich met sterk in zoekmachine optimalisatie, Google Adwords campagnes, social media marketing en de ontwikkeling van websites en webshops. “Onze core business is het verkrijgen van meer bezoekers, sales en omzet uit Internet”, aldus oprichter Paul Raaijmakers. “Daarvoor zetten we, afhankelijk van de aard van het bedrijf van onze klant, kanalen als Google, Facebook en/of Linkedin in.”

Improving digital performances

Met de slogan ‘improving digital performances’ kondigt Admonks internet marketing Eindhoven aan de online prestaties van haar klanten te willen verbeteren. Daarvoor werkt het bureau aan zowel het optimaliseren van zoekmachine posities voor haar klanten, als aan de online reputatie. “Voor dat laatste is naast social media ook contentmarketing een heel goede optie”, geeft Raaijmakers aan. “Met contentmarketing kunnen bedrijven en merken hun doelgroep tegemoetkomen met informatie, humor, tutorials, blogs, vlogs, enzovoorts, om hen zo aan hun merk of bedrijf te binden. Een prachtige vorm van inboundmarketing die door de huidige internetgeneratie enorm gewaardeerd wordt”.

Admonks online marketing richt zich op de wat grotere MKB-organisaties en middelgrote webshops. “We denken dat vandaag de dag nog heel erg veel bedrijven kansen laten liggen op internet, en dat willen we aanpakken”.Over de Auteur

Admonks is een online-marketingbureau, gevestigd in hartje Eindhoven. Bij Admonks werken we dagelijks gepassioneerd en vol overgave aan het vergroten van online omzetten voor onze klanten. Bedrijven die zoeken naar een ervaren partner op het gebied van zoekmachine optimalisatie, Google Adwords-campagnes, contentmarketing, e-mailcampagnes of social media moeten daarom zéker eens contact met ons opnemen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo