FB pix Nieuw internet marketing bureau in Eindhoven - Artikelpost

Nieuw internet marketing bureau in Eindhoven

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1274 | Aantal woorden: 298 | Datum: | 0 commentaar

Eindhoven, dé stad van innovatie en techniek, is weer een ambitieus internet marketing bureau rijker: admonks online marketing. Admonks is opgericht in maart 2013 en is gevestigd in het hart van de stad. Het nieuwe internet marketing bureau in Eindhoven specialiseert zich met sterk in zoekmachine optimalisatie, Google Adwords campagnes, social media marketing en de ontwikkeling van websites en webshops. “Onze core business is het verkrijgen van meer bezoekers, sales en omzet uit Internet”, aldus oprichter Paul Raaijmakers. “Daarvoor zetten we, afhankelijk van de aard van het bedrijf van onze klant, kanalen als Google, Facebook en/of Linkedin in.”

Improving digital performances

Met de slogan ‘improving digital performances’ kondigt Admonks internet marketing Eindhoven aan de online prestaties van haar klanten te willen verbeteren. Daarvoor werkt het bureau aan zowel het optimaliseren van zoekmachine posities voor haar klanten, als aan de online reputatie. “Voor dat laatste is naast social media ook contentmarketing een heel goede optie”, geeft Raaijmakers aan. “Met contentmarketing kunnen bedrijven en merken hun doelgroep tegemoetkomen met informatie, humor, tutorials, blogs, vlogs, enzovoorts, om hen zo aan hun merk of bedrijf te binden. Een prachtige vorm van inboundmarketing die door de huidige internetgeneratie enorm gewaardeerd wordt”.

Admonks online marketing richt zich op de wat grotere MKB-organisaties en middelgrote webshops. “We denken dat vandaag de dag nog heel erg veel bedrijven kansen laten liggen op internet, en dat willen we aanpakken”.Over de Auteur

Admonks is een online-marketingbureau, gevestigd in hartje Eindhoven. Bij Admonks werken we dagelijks gepassioneerd en vol overgave aan het vergroten van online omzetten voor onze klanten. Bedrijven die zoeken naar een ervaren partner op het gebied van zoekmachine optimalisatie, Google Adwords-campagnes, contentmarketing, e-mailcampagnes of social media moeten daarom zéker eens contact met ons opnemen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo