FB pix Offline of online leads genereren? - Artikelpost

Offline of online leads genereren?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1040 | Aantal woorden: 381 | Datum: | 0 commentaar

Tegenwoordig is online klanten werven net zo belangrijk geworden als offline klanten werven. Het werven van klanten noemen ze ook wel het genereren van leads. Je heb verschillende manieren om sales leads te werven. In dit artikel zullen we twee soorten acquisitie technieken bespreken. Online leads genereren gaat bijvoorbeeld via je website en offline leads genereren via directe gesprekken.  Voorbeelden van sales leads zijn nieuwe consumenten, meer transacties en nieuwe aanvragen voor offertes.

Genereren van leads online

Een strategie die je kan inzetten voor het werven van nieuwe klanten is te investeren in de online wereld. Heb je een goede website of maildatabase dan is het zeker aan te raden deze te gebruiken voor het online leads genereren. Zo kan je een formulier op je website zetten, waardoor je het voor je bezoekers laagdrempeliger maakt om bijvoorbeeld een offerte aan te vragen. Ook een mailing kan heel waardevol zijn voor de acquisitie van sales leads. Zet een mooie mail in elkaar met actie en goede call to action en informeer je klanten op een leuke manier.

Telefonisch werven

Daarnaast kan je ook offline je klantenbestand uitbreiden. Een populaire manier voor het offline genereren van leads is telefonische acquisitie. Deze vorm van sales leads werven kan op een warme en koude wijze. Niet letterlijk, maar figuurlijk. Bij het koud bellen naar potentiele klanten heb je geen relatie met degene die je benadert. Bij het warm bellen heb je wel al een zakelijke relatie met de persoon aan de andere kant van de lijn. In dit geval probeer je bij een bestaande klant meer te verkopen dan de huidige dienst die ze al afnemen.

Wil je meer weten over online leads genereren of offline genereren van leads? Kijk dan snel hierOver de Auteur

Leadsupply is een bureau gespecialiseerd in het genereren van nieuwe leads. Dit kan in de vorm van nieuwe klanten, salesafspraken bijvoorbeeld nieuwe offerte aanvragen. Ze passen naast online leads genereren ook leadgeneratie toe in telefonische acquisitie. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo