FB pix Online wenskaarten bestellen - Artikelpost

Online wenskaarten bestellen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2095 | Aantal woorden: 483 | Datum: | 0 commentaar

Wenskaarten bestellen via internet

Als je een glimlach op iemands gezicht wil doen verschijnen of uw oprechte deelneming wil betuigen dan is er de papieren wenskaart om iets te uiten . Niets is zo persoonlijk en roept zoveel emoties op dan een handgeschreven kaart. Bijna op iedere hoek van de straat vindt u wel een winkel die dit geliefd product verkoopt. Wereldwijd worden jaarlijks miljarden wenskaarten verkocht en geeft het werk aan miljoenen mensen zoals fotografen, designers, cartoonisten drukkers, inpakkers, winkeliers, markthandelaren. Met de opkomst van internet, email, sms en andere communicatiemiddelen is de wenskaartenverkoop onder druk komen te staan. Toch blijven de wenskaartuitgeverijen positief. In tijden van economische crisis grijpen mensen ook eerder terug naar traditionele zaken, zoals een wenskaart. Meer en meer wenskaarten groothandels hebben de commerciële waarde van het internet ontdekt en bieden hun collecties aan via webshops of websites waar u zelf een kaart kan ontwerpen.

Voordelen wenskaarten bestellen via internet.

Online wenskaarten bestellen wordt meer en meer ingeburgerd bij bedrijven en particulieren. De tijd dat de baas een werknemer naar het postkantoor of winkel stuurde om een aantal kaarten te kopen is voorgoed voorbij. Tegenwoordig is het allemaal simpeler geworden voor bedrijven door de kaarten online te bestellen en op factuur te betalen. De voordelen tegenover een fysieke winkel zijn enorm. U vindt bij de online wenskaartenshops een veel groter assortiment in verschillende formaten, stijlen, talen en segmenten tegen uiterst voordelige prijzen. De meeste webwinkels bieden gratis verzending aan vanaf een bepaalt bedrag met een levertijd van van 1 tot 2 werkdagen. Zo wordt het alleen maar interresanter om via het internet een pakket kaarten te bestellen.

Brancheonderzoek wenskaarten

Volgens een brancheonderzoek van Stichting wenskaart wordt er ongeveer €330 miljoen euro besteed aan kaarten. Zo verstuurt een gemiddeld Nederlands huishouden jaarlijks een 56 tal wenskaarten. Hiervan maken kerstkaarten het grootste deel uit, maar geboorte , verjaardag, beterschap zijn eveneens belangrijke momenten om een kaartje te versturen. Uit het onderzoek blijkt een duidelijk profiel wie de wenskaarten kopen. Zo versturen 53% van de Nederlandse huishoudens wenskaarten en worden de kaartjes voor 70% aangekocht door het vrouwelijke geslacht die genoten heeft van een gemiddelde opleiding.

Over de Auteur

Dieter De Backer is de zaakvoerder van www.wenskaartenshop.be met een passie voor wenskaarten en online marketing.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Diamond Painting kaarten - Wenskaarten Set van 12 kaarten - Hobbypakket - Diamond painting pakket volledig
Diamond Painting kaarten - Wenskaarten Set van 12 kaarten - Hobbypakket - Diamond painting pakket volledig

€ 15,66
Toon product

Complimentkaartjes Voor Positiviteit - Complimenten kaartjes - Affirmatie
Complimentkaartjes Voor Positiviteit - Complimenten kaartjes - Affirmatie

€ 11,95
Toon product

12x hippe gekleurde kaartjes (A6 formaat) - kaartjes om te versturen - kaartenset - kaartjes blanco - kaartjes met tekst - wenskaarten
12x hippe gekleurde kaartjes (A6 formaat) - kaartjes om te versturen - kaartenset - kaartjes blanco - kaartjes met tekst - wenskaarten

€ 15,95
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo