FB pix Oranje artikelen - Artikelpost

Oranje artikelen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2899 | Aantal woorden: 424 | Datum: | 0 commentaar

Oranje artikelen zijn in deze tijd van het jaar weer belangrijk. Het Europees Kampioenschap voetbal komt er namelijk weer aan. De ultieme gelegenheid om ons weer in het oranje uit te dossen en om volledig uit ons dak te gaan.

Hierbij heb je natuurlijk oranje artikelen nodig. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Je hebt oranje sjaals, oranje vlaggen, oranje shirts, oranje autovlaggen, oranje hoeden. Noem het maar op, het is er. 

Er zijn ook veel soorten oranje shirts. Hierin is de veelzijdigheid nog beter te merken. Mensen bedenken shirts met de meest grappige zinnen en teksten. Zo is er een oranje shirt waar op de buitenspelregel wordt uitgelegd. Of een shirt met de tekst 'We lusten ze rauw.' Dit slaat natuurlijk op de tegenstanders die het Nederlands Elftal zal treffen op het voetbalveld.

Oranje artikelen worden ook op de markt gebracht door grote Nederlandse multinationals. Er wordt veel geld besteed aan deze PR-campagnes. Allemaal met het oog om zo goed mogelijk in het daglicht te verschijnen bij de Nederlandse consument.

Supermarkten geven bijvooorbeeld een groot deel van hun marketingbudget uit aan de ontwikkeling en campagne van oranje artikelen. 

Maar het zijn niet alleen Nederlandse multinationals die hierop inspelen. Tegenwoordig zijn het ook buitenlandse bedrijven die hier een graantje van mee proberen te pikken. Zo is er nu een reclame te zien op de televisie van een Duitse autofabrikant. Het Nederlands Elftal moet op het EK tegen Duitsland spelen. De Duitse autofabrikant speelt hier met veel humor op in. 

Dus ben jij al klaar voor het Europees Kampioenschap? Zo niet, dan zijn er nog genoeg winkels te vinden waar je oranje kleding en oranje artikelen kan vinden. 

Er is dus voor iedereen wel wat te vinden. En een leuke oranje outfit vinden hoeft niet moeilijk te zijn. Een gewone oranje polo of een oranje shirtje kan al genoeg zijn om in de stemming te komen.  

Laten we hopen dat onze jongens er iets van gaan maken!Over de Auteur

EKshoponline.nl is dé specialist in oranje artikelen en oranje kleding

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo