FB pix Organo Gold Oplichting – Kunnen De Beschuldigingen Waar zijn? - Artikelpost

Organo Gold Oplichting – Kunnen De Beschuldigingen Waar zijn?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3873 | Aantal woorden: 575 | Datum: | 0 commentaar

Als je een Organo Gold distributeur bent en je leest dit artikel, ben ik er zeker van dat je doodsbang bent. Ik weet dat het eng is om te investeren in een bedrijf vanuit huis op het gebied van netwerk marketing; en beschuldigingen van oplichting zijn zeker aanwezig.
Maar is er een Organo Gold oplichting?

Zeker niet! Organo Gold is een multilevel marketing bedrijf met een goede reputatie en geweldige producten. Het is een legitieme business kans waarmee je geld kan verdienen, niet alleen met het verkopen van de Organo koffie, maar ook met het werven van anderen tot je business.

Maar waarom dan deze oplichtings aantuigingen?

Om een populair gezegde te herhalen – “Achter iedere succesvolle persoon ligt een groep haters”. En het is waar wat ze zeggen, Organo Gold heeft zeker een groep met haters. Maar interessant genoeg bestaat deze groep oplichters uit distributeurs die gefaald hebben in de business. Ze hebben zich bij de business kans gevoegd om snel rijk te worden, maar realiseerden zich al gauw dat ze te veel moeite moesten stoppen in de business; en gekoppeld met slechte marketing benaderingen, zouden ze toch wel falen.

Nu weet ik dat je op het punt staat dezelfde weg te bewandelen, dus laten we je wat tips geven om je te helpen je business te bouwen, ok?

Net als alle andere mlm businesses, vergt het marketeren van jouw Organo Gold business een boel planning om er zeker van te zijn dat je de juiste berichten naar de juiste personen op het juiste moment stuurt. Van het genereren van leads tot het sluiten, je moet door je doelgroep heen gaan totdat je uiteindelijk diegene overhoudt waarvan de kans op conversie erg hoog is.

Dus begin met het definiëren van je doelgroep door de oplossingen die jouw Organo Gold business en producten biedt en je vervolgens te concentreren op het ontwikkelen van de juiste marketing berichten voor die doelgroep om ze aan te trekken tot je lead capture pagina's, websites en marketing blogs. Leer ook hoe je SEO, banner ads en betaal-per-klik adverteren doet, samen met andere methodes om gekwalificeerd verkeer te genereren.

Terwijl het genereren van leads een grote stap is naar het bouwen van een enorme business, zal je er niet klaar mee zijn totdat je deze leads kan converteren tot klanten en downline distributeuren. En je wil dat niet doen tenzij je weet wat je tegen je prospects zegt en hoe je het zegt. Dus neem de tijd om dit te leren.
Het is de laatste stap om zelf geen Organo gold oplichter te worden.

Over de Auteur

Leer vandaag nog hoe je jouw Organo Gold downline explosief gaat laten groeien.
Meld je nu direct aan voor de gratis Organo Gold  Insider Succes Training. De lessen zijn eenvoudig te volgen, direct toepasbaar en brengen snel resultaat

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo