FB pix Redenen om online branding voor je bedrijf in te zetten - Artikelpost

Redenen om online branding voor je bedrijf in te zetten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 552 | Aantal woorden: 412 | Datum: | 0 commentaar

Zet jij online branding in om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten? In de basis wijkt online branding nauwelijks af van offline branding. Beide vormen van marketing zijn immers gericht op het vergroten van je klantenkring door mensen bewust te maken van de meerwaarde die jouw organisatie hen biedt. Toch leggen steeds meer bedrijven de focus op online branding. Wat maakt online branding zo belangrijk? In dit artikel vind je verschillende redenen die de groeiende populariteit van online branding verklaren.

#1: vrijwel iedereen is online actief

Een van de redenen om de focus op online branding te leggen, is het feit dat tegenwoordig vrijwel iedere consument online actief is. Daar waar lang niet iedereen de krant leest of bijvoorbeeld een abonnement heeft op een tijdschrift. Investeren in online branding betekent zodoende dat je direct een groot publiek bereikt! Waar je voorheen wellicht voornamelijk klanten uit de regio bereikte, zal je met online branding ook potentiële klanten uit andere delen van Nederland bereiken.

#2: online branding is breed in te zetten

Naast het feit dat een grote groep potentiële klanten online actief zal zijn, is online branding heel breed in te zetten. Dit betekent dat je vaak snel resultaten kunt behalen! Denk bijvoorbeeld niet alleen aan online branding in de vorm van een website, maar ook aan het inzetten van social media, review websites en bijvoorbeeld e-mailmarketing. Welke vormen van online branding zet jij momenteel al in?

#3: richt je op een specifieke doelgroep

Een derde reden om voor online branding te kiezen, is het feit dat je de campagnes op een specifieke doelgroep kunt richten. Denk bijvoorbeeld aan een groep op basis van leeftijd, een groep op basis van woonplaats, enzovoorts. Het specificeren van een doelgroep voor je campagne maakt dat je hier doorgaans betere resultaten mee behaalt. De kosten voor je marketingactiviteiten zullen als gevolg hiervan lager uitvallen.

Aan het zoeken naar een ervaren marketing agency gespecialiseerd in online branding? Blue Dragon heeft jarenlange ervaring met diverse online branding trajecten van (inmiddels) toonaangevende merken. Meer weten? Bezoek de website voor meer informatie.Over de Auteur

Als online marketeer weet ik als geen ander hoe belangrijk online branding is. Vandaar dit interessante artikel om online branding voor je bedrijf uit te besteden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo