FB pix Rijk Worden | Veel Geld Verdienen - Artikelpost

Rijk Worden | Veel Geld Verdienen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2334 | Aantal woorden: 882 | Datum: | 0 commentaar

Rijk Worden | Veel Geld Verdienen

 

Rijk worden willen we allemaal graag. Maar hoe word je rijk? Veel geld verdienen is niet zo moeilijk als het misschien lijkt. Eerst even een paar wetenswaardigheden...

Modaal Inkomen versus Gemiddeld Inkomen

Modaal Inkomen is een term die wordt gebruikt door het Centraal Planbureau (CPB). Het modaal inkomen 2011 bedraagt € 33.000, dat is € 2.546 bruto per maand, exclusief 8% vakantietoeslag. (Bron: Wikipedia)
Modaal Inkomen is echter heel wat anders dan het Gemiddeld Inkomen in Nederland. Het gemiddeld inkomen ligt veel lager dan het modaal inkomen.

Bruto Netto Berekening

Bruto Netto Berekening gebruik je om er achter te komen hoeveel je netto overhoudt van een bruto salaris. Voer de bedragen in in een bruto netto calculator en je weet hoeveel je ongeveer netto overhoudt bij een bepaald brutoloon.

Ook omgekeerd berekenen, dus netto bruto, is mogelijk. Dat is vooral handig als je weet wat je netto per maand wilt overhouden en daar een brutoloon indicatie bij wilt zoeken.

Hoe Word Ik Rijk

De vraag "Hoe word ik rijk" is daar niet mee beantwoord. Je weet nu misschien hoeveel je brutoloon moet bedragen om netto genoeg over te houden om lekker van te leven, maar met een marktconform salaris red je het gewoonlijk niet om rijk te worden.

Rijk worden met een eigen bedrijf is mogelijk. Hanteer je echter het systeem "Uurtje Factuurtje", dan moet je een fors uurtarief hanteren om rijk te worden. Wie wil dan nog gebruik maken van jouw diensten?

Extra Inkomen - Ideale Bijverdienste

Extra inkomen is een prachtige manier om naast een baan extra geld te genereren. Maar hoe vind je de ideale bijverdienste?

In het huidige internettijdperk kun je veel geld verdienen met "thuiswerken"; geld verdienen op internet is de ultieme manier om extra inkomen te genereren.

Waarschijnlijk heb je al een computer en een internetaansluiting. Als je daarnaast weet hoe je kunt zoeken op internet en hoe je e-mail verstuurt, dan heb je de basisingrediënten al in huis voor een ideale bijverdienste.

Misschien denk je nu: "Wat ga ik dan verkopen op internet" of "Allemaal leuk en aardig, maar ik ben helemaal geen verkoper". Maak je geen zorgen, er zijn ontzettend veel mogelijkheden om produkten van anderen aan te bieden zonder dat je ooit als verkoper op hoeft te treden. Kijk bijvoorbeeld maar eens op PayPro.nl

Internetmiljonair Eelco de Boer

Eelco de Boer is één van de bekendste internetmiljonairs in Nederland. Hij is onder andere de bedenker van heelcool.nl. Eelco heeft zijn zaken zo opgezet dat hij overal ter wereld kan werken, wanneer het hem uitkomt.

Geld verdienen op internet is hoe Eelco miljonair is geworden. Eén van zijn uitspraken: "Ik vind het nog steeds te bizar voor woorden dat je letterlijk kunt doen wat je leuk vindt, en er ook nog eens geld mee kunt verdienen…".

Eelco houdt zich inmiddels al zeker 10 jaar bezig met Internet Marketing en heeft z'n systeem de afgelopen jaren steeds eenvoudiger gemaakt zodat iedereen ermee kan werken. Het maakt niet uit of het je aan technische kennis ontbreekt of dat je misschien dyslexie hebt, iedereen kan met dit systeem werken.

Cursus "Internet Marketing Succes Strategie"

Dit systeem wordt uitgelegd in Eelco's cursus Internet Marketing Succes Strategie. Met de informatie in deze cursus kun je meteen aan de slag en leer je direct de stappen die je moet kennen om een succesvolle internetondernemer te worden.

De totale waarde van deze cursus ligt ver boven de € 1.000. Hij biedt het echter tijdelijk aan voor nog geen € 100!

Dergelijke cursussen kosten gewoonlijk honderden zo niet duizenden euro's. Wees er wel snel bij, want Eelco vermeldt er heel duidelijk bij dat deze prijs een tijdelijk aanbod is!

Over de Auteur

Marinus Angetak is Internet Marketeer en schrijft graag over zaken die op zijn pad komen en hoopt dat deze ook interessant zijn voor zijn lezers.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo