Seo geheimen - Artikel Post - Artikel Marketing

Seo geheimen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1269 | Aantal woorden: 282 | Datum: | 4 commentaar

Zoekmachine optimalisatie

Seo geheimen is een vervolg cursus van het succesvolle cursus internet geheimen. Seo is de Engelse term voor zoekmachine optimalisatie (SEO = Search Engine Optimization). Zoekmachine optimalisatie is het beter vindbaar maken van een website door zowel on page- en off page te optimaliseren. Met on page wordt bedoeld dat je website qua tekst/inhoud optimaliseert op de zoekwoorden waarop jij wilt ranken / hoog wilt scoren / gevonden wilt worden. Met off page seo wordt bedoeld dat een website links ontvangt van andere websites (linkbuilding) om zodoende een hogere ranking in de zoekresultaten te bemachtigen.

De cursus.

Wanneer je de cursus volgt dan leer je alle facetten van SEO die je een hogere ranking in de zoekresultaten kunnen geven. Je leert precies hoe je website eruit moet zien, welke onderdelen aandacht verdienen, welke aanpassingen je kunt doen, etc. Ook leer je hoe je een succesvolle linkbuilding campagne start. Elke webmaster dient de grondbeginselen van zoekmachine optimalisatie te begrijpen. Als je deze begrijpt en toepast zullen de bezoekers aantallen van je website toenemen. 

De persoon achter de cursus Internetgeheimen heeft een nieuw product ontwikkeld genaamd: mobielgeheimen. Bij de cursus internetgeheimen leer je online geld verdienen met het opzetten van een website. Bij de cursus Mobielgeheimen leer je geld verdienen met het mobiele internet verkeer.

 Over de Auteur

Internet marketeer. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0

Commentaar

Thu, 3 Nov 2011 at 10:28 PM, by Guest
De website http://internetgeheimenoplichting.com is een hele goede website als je informatie wil over internet geheimen cursus, er word op deze site verteld wat er in de cursus zit en ervaringen besproken. Intressant voor mensen die nog twijfelen om deze cursus aan te schaffen. Gr Robert

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[147 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[125 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[120 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo