Waarom is lokaal goed vindbaar zijn zo belangrijk? - Artikel Post - Artikel Marketing

Waarom is lokaal goed vindbaar zijn zo belangrijk?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Beste IN
Gezien: 337 | Aantal woorden: 407 | Datum: Wed, 18 Nov 2015 | 0 commentaar

Ondertussen is het algemeen bekend dat consumenten zoeken naar bedrijven in de eigen regio, maar hoe werkt dat dan precies? 

Voor het gemak schets ik een beeld aan de hand van een voorbeeld. Stel dat een consument uit Alkmaar op zoek is naar een schoonheidsspecialist, dan is er een grote kans dat deze consument een schoonheidsspecialist in de eigen regio wilt vinden. Een paar uur rijden voor een schoonheidsbehandeling is namelijk niet gebruikelijk. Zoekt de consument op Google met behulp van de term "schoonheidsspecialist", dan zal deze schoonheidssalons in verspreid door het hele land vinden. Natuurlijk is dit niet wat de consument wil. Vervolgens zal er dus gezocht worden naar bijvoorbeeld "schoonheidsspecialist in Alkmaar". Nu krijgt de consument een lijst van interessante zoekresultaten te zien krijgen, namelijk schoonheidsspecialisten in Alkmaar.

Als je (nieuwe) klanten wilt bereiken, is het dus van belang om lokaal vindbaar te zijn door hoog te scoren op de juiste zoekwoorden. In veel gevallen bestaat deze zoekwoordencombinatie uit "bedrijfsactiviteit + plaatsnaam".

Helaas zijn we er dan nog niet. Lokaal zichtbaar zijn is slechts de eerste stap. Vervolgens moet er natuurlijk op uw website geklikt worden en niet op die van een concurrent. Door de titel en meta tekst van uw pagina aantrekkelijk te maken, lokt u de consument uit om op uw website te klikken, in plaats van op die van een concurrent. Op dit moment bent u al een heel eind, u bent gevonden en er is op uw link geklikt. Maar hoe zorg je er vervolgens voor dat de consument contact met u opneemt? Hiervoor zijn een aantrekkelijk design, een pakkende tekst en een duidelijke call-to-action vereist.

Beste IN bv gaat daarom verder dan er alleen maar voor zorgen dat u gevonden wordt. Met behulp van de aantrekkelijke landingspagina's zorgen wij dat onze klanten ook daadwerkelijk op interactie kunnen rekenen, zodat onze dienstverlening bijdraagt aan het succes van uw bedrijf. Kijk eens op opze website en neem contact op voor meer informatie

Over de Auteur

Beste IN bv maakt bedrijven op een unieke wijze lokaal goed zichtbaar! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen voor u een passende oplossing zoeken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[216 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[102 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[82 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[62 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo