FB pix Wat is SEO? - Artikelpost

Wat is SEO?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2784 | Aantal woorden: 516 | Datum: | 0 commentaar

Wat is SEO?

 

Voor veel webmasters blijft het een raadsel: Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn website hoog komt te staan in de populaire zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing? Speciaal voor die webmasters die nog niet weten hoe ze moeten winnen van de zoekmachine leg ik uit wat ze moeten doen. Het antwoord is SEO. Voor meer informatie over SEO ga je naar mijn Engelse blog: mrpromoteboy
SEO is een Engelse afkorting voor zoekmachineoptimalisatie (Search engine optimization) en betekend dat je je website zo vormgeeft dat een zoekmachine een beter idee heeft waar je website over gaat. Hierdoor zal de zoekmachine je website voor een gerelateerde zoekopdracht hoger plaatsen in haar resultaten lijst.

Nu we weten wat SEO is gaan we dieper in op de vraag hoe we het moeten toepassen op onze website. Ten eerste wil ik de verschillende soorten SEO uitleggen.

De eerste heet White Hat SEO (witte hoed SEO) deze vorm van SEO richt zich op de gebruikelijke en goedgekeurde manieren om je site hoger te laten komen in een zoekmachine.

De volgende heet Black Hat SEO (zwarte hoed SEO) deze vorm van SEO richt zich op het moedwillig manipuleren van de zoekmachine, en zo een betere ranking te verkrijgen. Echter als de zoekmachine je door heeft, waar ze steeds beter in worden. Wordt je website uit de index gehaald van de zoekmachines en zal deze nooit meer verschijnen als een zoekresultaat. Het wordt dit af geraden je bezig te houden met Black Hat SEO. Maar wat zijn dan voorbeelden van Black Hat? Een voorbeeld heet cloaking. Dit betekend dat je aan de zoekmachine een andere webpagina laat zien die bezoekers zullen zien als ze op je site belanden.  Dit is erg gemeen, maar komt gelukkig steeds minder voor omdat zoekmachines zich beter wapenen tegen dit soort praktijken. Een ander voorbeeld is gebruik te maken van verborgen tekst en links. Hier worden in dezelfde kleur als de achtergrond van een webpagina woorden geplaatst waar de webmaster voor wil ranken, er kunnen ook link staan. Deze zijn voor bezoekers niet meteen zichtbaar, maar een zoekmachine ziet ze wel. Ook hier geldt dat als je wordt betrapt je website uit de index zal worden verwijderd.

Ik hoop dat je een beter idee hebt gekregen over SEO.

 

Over de Auteur

Ik geef informatie over internet marketing.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

De hulp 2 - Wat de hulp weet
De hulp 2 - Wat de hulp weet

€ 9,99
Toon product

Erotische Dobbelstenen Deluxe! - Glow in the Dark & Black and White Edition - 36 Opties! - Seks Dobbelstenen - Erotisch Spel / Kamasutra Spel - Sex Dice - Wat is jouw ultiem verlangen?
Erotische Dobbelstenen Deluxe! - Glow in the Dark & Black and White Edition - 36 Opties! - Seks Dobbelstenen - Erotisch Spel / Kamasutra Spel - Sex Dice - Wat is jouw ultiem verlangen?

€ 5,24
Toon product

Not in Love
Not in Love

€ 15,00
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo