FB pix app maken of door iemand anders laten doen? - Artikelpost

app maken of door iemand anders laten doen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1031 | Aantal woorden: 586 | Datum: | 1 commentaar

Tegenwoordig is het helemaal niet zo moeilijk om een app maken ook al heb je maar een bescheiden kennis hier over. De vele systemen die je hierbij kunnen helpen zijn allemaal zeer gebruiksvriendelijk geworden zodat je bijna niets meer ziet van de ingewikkelde HTML coderingen waar vroeger veel mee gewerkt werd als er een app maken werd gebouwd.

Dan nog zijn er genoeg dingen te leren over een app maken en gelukkig zijn er dan ook nog bedrijven die van een app maken de inkomsten hebben gemaakt. Deze partijen gaan dan net een stukje verder en vaak leveren ze dan ook prachtige pagina’s geheel gemaakt zoals jou wensen zijn. Maar wat is nou precies het verschil tussen beide partijen? En in welke situatie kun je het beste kiezen voor welke de één of de ander?

Laat ik beginnen met de verschillen tussen de systemen waarmee je te maken zult hebben als je een eigen app maken, en wat de partijen voor je te bieden hebben als je deze service uit handen wilt geven. Ten eerste gaat het dus over de doe-het-zelf app maken sites. Vaak bieden deze app aan om een blog of een echte app maken op hun server, gratis of wel tegen betaling maar dan vaak voor premium opties. Deze apps zijn erg simpel om in elkaar te zetten en dat komt door het feit dat je niet meer werkt met HTML coderingen. De meeste systemen hiervoor werken juist met een click and drag systeem waarbij je hele afbeeldingen en teksten kan plaatsen en verslepen zonder dat je ook maar iets hoeft te hebben gelezen over headers, img, of inserts. Tegelijkertijd bieden deze systemen vaak ook tellers aan zodat je gemakkelijk kunt bijhouden hoeveel bezoekers je hebt gehad en verder bieden ze goede hulp als je er niet uit komt.

Daar tegenover staan de bedrijven waarbij je een app maken kunt. Deze partijen variëren van zeer professionele app bouwers met een flinke dosis kennis in de verschillende programma’s en talen om een app maken, tot een eenmansbedrijf dat het aanmaken van een gratis app via de hierboven genoemde systemen voor je aangaat en onderhoudt. Het verschil in prijs uit zich dan ook vaak in een kwaliteit van de app en met een groter budget heb je al snel een app maken met een unieke uitstraling, omdat deze van scratch is opgebouwd in plaats van een standaard template te gebruiken.

Echter, een app maken hoeft niet altijd gepaard te gaan met het investeren van  geld. Het ligt aan verschillende factoren. Een van die factoren is het doel van de app. Wil je bijvoorbeeld een app waarop je jou hobby kunt delen met anderen, dan zit je vaak al goed met een gratis app, eventueel met betaling voor premium opties. Een bedrijf inschakelen zou dan zonde zijn van het geld omdat je dit er niet uit zult halen. Mocht je dan echt idee hebben, dan kan je altijd nog je buurjongen een app maken voor je.Over de Auteur

Deze auteur heeft een grote interesse voor app maken en biedt dit zelf ook aan via zijn bedrijf..

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Thu, 10 May 2012 at 4:18 PM, by spouw
Leuk verhaal man, goed leesbaar en informatief!

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo