FB pix Website optimalisatie? Lees hier 3 tips! - Artikelpost

Website optimalisatie? Lees hier 3 tips!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1260 | Aantal woorden: 415 | Datum: | 0 commentaar

Website optimalisatie?

Het volgende probleem komt regelmatig voor: iemand laat voor veel geld een website ontwikkelen, maar hij wordt niet gevonden en levert dus ook niets op. Erg vervelend natuurlijk. Hoe kan dat eigenlijk? Als u zoveel investeert in een website moet hij toch wel gevonden worden? In dit geval is het een goed idee om uw website te (late) optimaliseren voor zoekmachines. Zo hechten zoekmachines veel waarde aan een duidelijk gestructureerde website met goede content. Tegenwoordig zal de gemiddelde website wat dat betreft wel goed zijn, maar toch zijn er vaak nog veel meer zaken die u kunt optimaliseren. Maar waar hebben we het dan precies over? We zullen hiervan 3 voorbeelden geven.

3 voorbeelden van onderdelen van website optimalisatie

Optimaliseer Google PageSpeed

Veel websites die op het internet te vinden zijn, zijn vrij traag. Google wil haar gebruikers echter wel snelle sites voorschotelen, omdat zij geen zin zullen hebben om lang te wachten. U leest het al: een snelle website is erg belangrijk! Gelukkig heeft Google een tool ontwikkeld waarmee u kunt kijken hoe u uw zogenaamde Google PageSpeed kunt verbeteren. U voert simpelweg uw domeinnaam in en er zullen wat punten tevoorschijn komen die kunnen worden verbeterd.

Schrijf unieke titels en omschrijvingen

Een ander onderdeel van website optimalisatie is het schrijven van unieke titels en omschrijven voor iedere pagina. Elke pagina zal over het algemeen namelijk een eigen onderwerp hebben. Als Google ziet dat er ondanks dat op iedere pagina dezelfde titel en omschrijving staat, is het lastiger om te bepalen waar de pagina nu echter over gaat. Wanneer u ervoor zorgt dat iedere pagina een eigen titel en omschrijving heeft, voorkomt u dat probleem.

Zorg voor schone code

Sommige websites hebben een zeer slordige code vol met fouten of nutteloze elementen. Google wordt hier natuurlijk niet vrolijk van. Een website moet immers goed leesbaar zijn en wanneer hij veel fouten heeft, is dat erg lastig. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk (het liefst geen natuurlijk) W3C fouten heeft en dat er in de code geen nutteloze classes of inline styles voorkomen.Over de Auteur

Als liefhebber van online marketing zal ik regelmatig artikelen over SEO, SEA en website optimalisatie toevoegen. Ik vind het namelijk leuk om kennis te delen en te schrijven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo