FB pix Website voor makelaars: de voordelen op een rijtje - Artikelpost

Website voor makelaars: de voordelen op een rijtje

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1768 | Aantal woorden: 584 | Datum: | 0 commentaar

Een website laten maken kan op allerlei verschillende manieren. Er zijn bedrijven die het helemaal vanaf de grond zelf coderen maar dat zal u ook flink in de portemonnee voelen. Vaak kiezen mensen ervoor om met Wordpress een website te laten maken.  Ook sommige makelaars websites worden met dit programma gemaakt. Het is relatief goedkoop en u kunt er heel gemakkelijk zelf dingen mee bewerken. In dit artikel leest u de voordelen van een website voor makelaars.

Makkelijk zelf te beheren

Het is wel zo prettig als u een site heeft laten maken, dat u er ook makkelijk zelf bij kunt om elementen toe te voegen. Wanneer er een nieuw huis bij komt, hoeft u alleen maar een formulier of iets dergelijks in te vullen en de afbeeldingen toe te voegen. Als u het vervolgens opslaat staat het net toegevoegde huis al meteen online. Vooral voor een makelaarswebsite is het dus erg gemakkelijk als u zelf vanaf het kantoor huizen kun toevoegen en verwijderen.

Eigen stijl

Voordat u de site laat maken heeft u hoogstwaarschijnlijk al een huisstijl. U kunt deze in overleg met het webbouwer bureau integreren op de nieuwe site. Aan alle elementen wordt gedacht. Er wordt iets gemaakt en daarna komen ze bij u terug voor de feedback. U vertelt nog even wat er misschien aangepast moet worden en dan gaan de specialisten het nog optimaliseren voor u.

Online goed vindbaar

Als makelaar zijnde is er heel wat concurrentie. De bedragen waar we mee te maken hebben zijn vaak niet heel laag. Het is daarom heel waardevol om online goed vindbaar te zijn als makelaars website. Of u nu met uw bedrijf op de 2e of op de 1ste pagina staat bij de zoekresultaten, kan heel veel geld schelen.

Dit kan verhoogd worden door de seo. Die kunt u ook bij veel bedrijven uitbesteden. Het kost wat geld maar zeker in deze markt is dat absoluut de moeite waard. Het gaat om groot geld en een paar honderd of duizend euro investeren kan leiden tot 10 duizenden euro’s meer omzet. Dat klinkt eenvoudig en ideaal en dat is het eigenlijk ook. Veel mensen durven de investering niet aan omdat zij niet goed weten of het daadwerkelijk iets oplevert. Toch is dit zeker het geval.

Hogere conversie

Naast het feit dat u goed gevonden wordt in de zoekresultaten van Google is het ook waardevol als de conversie hoog is. Conversie is het percentage mensen die contact opnemen voor een huis ten opzichte van de website bezoekers. Door dit te verhogen heeft u meer omzet in combinatie met meer website bezoekers.

Als u een makelaars website wilt laten maken, kunt u op internet zoeken naar een bureau die speciaal makelaars websites maakt. Zo is er al ervaring aanwezig en kunnen ze u helpen bij het groeien van uw makelaars bureau. U kunt ervoor kiezen om juist gigantisch te groeien in de omgeving. Het specialisten bureau weet hier alles vanaf hoe dit het beste kan.Over de Auteur

De auteur wil graag meer vertellen over het ontwerpen van een makelaars website

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo