Wervings Tips Voor Herbalife Distributeurs - Artikelpost

Wervings Tips Voor Herbalife Distributeurs

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1310 | Aantal woorden: 497 | Datum: | 0 commentaar

 

Als je dit artikel leest, is de kans groot dat je een Herbalife distributeur bent die zich afvraagt hoe je de werving aanpakt om meer te verkopen en mogelijk een aantal van je prospects in je Herbalife mlm downline te werven. En dat is precies waar dit artikel over gaat – het leert je wat je moet doen met je prospects om ze te converteren tot klanten en downline Herbalife distributeurs.

Dus waar gaat werven nou eigenlijk over?

Werven houdt in; het sorteren van je prospects om de serieuze van de nieuwsgierige onder hen te selecteren, het leiden met echte oplossingen, het streven naar het bouwen van een stabile relatie met je prospects en het opbouwen van vertrouwen. Werven gaat over het loslaten van je egoïstische interesses en het leggen van de focus van al je moeite in het oplossen van de problemen van je prospects.
Dus het idee van je prospects te overtuigen waarom ze een Herbalife distributeur moeten worden in jouw downline zou je gedachte nog niet eens binnen mogen komen. Ten minste, als je je prospects wilt behouden.

Wat moet je dan precies doen?

Zoals gezegd, begin je met het sorteren van je prospects om alleen diegene te selecteren die serieus zijn over de oplossingen die jij te bieden hebt. Dus achterhaal waar je prospects naar op zoek zijn en wat hun problemen en noodzaken zijn. Op deze manier identificeer je de meest gekwalificeerde prospects voor jouw Herbalife business. Daarbij, alleen wanneer je de problemen kent, kan je oplossingen bieden.

Wanneer je met je prospects praat, leid je altijd met waarde. Zorg ervoor dat elk van je emails beginnen met de oplossing tot het probleem wat je prospects hebben. En wanneer ik het heb over een oplossing, heb ik het over de voordelen van je Herbalife producten. De makkelijkste manier om de aandacht van je prospects te krijgen is door ze te laten zien dat jij iets hebt waarnaar ze op zoek zijn, misschien zelfs iets wat ze wanhopig nodig hebben. Biedt je prospects nog meer waarde door ze gratis informationele content te geven samen met de voordelen van je producten. Dit is een zekere manier van vertrouwen opbouwen. En met een goede relatie die op vertrouwen is gebaseerd, zal het misschien niet eens zo moeilijk zijn om ze tot klanten te maken, en om Herbalife distributeurs in jouw downline te worden.

Over de Auteur

Leer vandaag nog hoe je jouw Herbalife downline explosief gaat laten groeien.
Meldt je nu direct aan voor de gratis Herbalife  Insider Succes Training.De lessen zijn eenvoudig te volgen, direct toepasbaar en brengen snel resultaat

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[163 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo