FB pix Wil je gratis bezoekers op je website? - Artikelpost

Wil je gratis bezoekers op je website?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1395 | Aantal woorden: 473 | Datum: | 0 commentaar

Heb je een website en iets gratis aan te bieden met betrekking tot het maken, registreren, hosten, beheren, promoten, verbeteren etc van websites? Dan bieden we je de kans om dit op onze nieuwe website gratiseensuccesvollewebsitemaken.wordpress.com/ aan te bieden.

Het blog “Gratis een succesvolle website maken” is recentelijk gestart en heeft nu al veel bezoekers. Deel mee in het succes en biedt ook iets gratis aan.

Dit is een unieke kans om je website en produkten of diensten gratis te promoten. Bovendien plaatsen we een link naar jouw website, goed voor meer bezoekers én voor de zoekmachine optimalisatie van jouw site.

Uiteindelijk zal het blog een waardevolle schat aan gratis informatie, tips, tools en praktijkvoorbeelden zijn. Mede dankzij jullie input van meer tips om gratis een succesvol blog te maken en te promoten.

Het doel van dit blog is om mensen enthousiast te maken voor het bijhouden van een eigen blog of het maken van een eigen website. Lezers van het blog worden uitgenodigd om zelf een blog te starten of te verbeteren,. Ze hebben geen technische kennis nodig en we laten ze ontdekken hoe ze alles helemaal gratis kunnen doen.

Het uitgangspunt hierbij is dat iedereen wel iets interessants te vertellen heeft. Over zijn werk, hobby, club, vereniging, sport, etc. We leggen uit dat het ontzettend leuk is om dit op te schrijven in berichten en dit op een blog te plaatsen en te zien als een soort van dagboek of verhaal wat zichzelf stap voor stap ontwikkeld tot iets waardevols voor de blogger en voor anderen.

Ze kunnen ook een blog starten om er geld mee te verdienen. Door artikelen te schrijven over de produkten of diensten die jij of iemand anders verkoopt. Eventueel kun je lezers naar een website of webshop verwijzen. En er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Al deze onderwerpen zullen we op "gratis een succesvolle website maken" behandelen.

Het kan een goede eerste ervaring met het hebben van een weblog of website zijn, het is leerzaam en werkt motiverend. Je gaat ontdekken wat internet marketing is, hoe je bezoekers op je weblog krijgt, etc.

Interessant? Doe dan mee! Geef ons door wat je gratis aan te bieden hebt en stuur je voorstel aan: jouwgratiswebsite@gmail.com

Dit blog is een initiatief van: e-MarketingCoach Beechavenue 54 1119 PW Schiphol-Rijk http://e-marketingcoach.nl

Over de Auteur

Gerrit Polhoud is internet marketing consultant en auteur van de Basiscursus zoekmachine optimalisatie 2.0

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo