Zoekmachine optimalisatie toepassen - Artikel Post - Artikel Marketing

Zoekmachine optimalisatie toepassen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: B
Gezien: 511 | Aantal woorden: 410 | Datum: Tue, 23 Sep 2014 | 0 commentaar

Het is voor een bedrijf noodzakelijk om online gevonden te worden. Klanten moeten immers bij de website van een bedrijf uitkomen. Wanneer uw klanten uw bedrijf online missen, zult u omzet mislopen en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom is het belangrijk om online gevonden te worden. Maar hoe doet u dit nu eigenlijk? U kunt daarvoor uw website beter vindbaar te maken aan de hand van zoekmachine optimalisatie of SEO.

Zoekmachine optimalisatie

Als u bezig gaat met zoekmachine optimalisatie, gaat u uw website optmaliseren voor zoekmachines. Dat betekent dat u er voor gaat zorgen dat mensen via de organische zoekresultaten sneller bij uw website uitkomen. Daarvoor kunt u een aantal technieken toepassen. U kunt allereerst onderzoek doen naar zoekwoorden. Dat zijn woorden waarmee mensen zoeken om u te vinden. Als u bijvoorbeeld fietsen verkoopt, zal u tot de ontdekking komen dat ‘fiets kopen’ een veelgebruikte zoekterm is. Deze zoekterm moet u gaan verwerken op de website. Het is ook aan te raden om lokale zoektermen te gebruiken. Verkoopt u fietsen in de buurt van Amsterdam? Dan is het aan te raden om zoekwoord combinatie als ‘fiets kopen amsterdam’ te gebruiken. Om ervoor te zorgen dat mensen op uw website komen, moet u zoekwoorden verwerken op de website.

Het verzamelen van linkjes

Linkbuilding is ook een belangrijke website om uw website beter vindbaar te maken. Linkbuilding is het verzamelen van linkjes op andere websites. U moet er dus voor zorgen dat andere websites naar uw website gaan linken. Dat zal er voor zorgen dat Google uw website als een website met meer waarde gaat zien. Hoe meer websites er naar uw website linken, hoe beter dit is voor zoekmachine optimalisatie. Google ziet dan dat uw website meer waarde heeft als de website van de concurrent en zal daardoor uw website een hogere ranking meegeven. Heeft u hulp nodig bij zoekmachine optimalisatie of het optimaliseren van uw website? Kijk dan eens op www.bsmedia.nlOver de Auteur

B&S Media

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo