3 redenen om vaker op de motorfiets te stappen - Artikelpost

3 redenen om vaker op de motorfiets te stappen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 207 | Aantal woorden: 769 | Datum: | 0 commentaar

Heb je al jaren een motorrijbewijs en merk je dat je de afgelopen jaren toch steeds wat minder vaak rijdt? Wellicht omdat je kinderen hebt gekregen en hierdoor vaker gebruik maakt van een praktisch voertuig? Of omdat je simpelweg geen eigen motorfiets hebt? Dan is het hoog tijd om hier verandering in te brengen. Motorrijden heeft immers ontzettend veel voordelen. Een nieuwe caferacer kopen bij Caferacerwebshop is dan ook helemaal geen slecht idee. Zet je over die twijfel heen en begin weer met motorrijden. Wij geven je 3 redenen om deze (oude) hobby weer op te pakken.

1.      Gevoel van vrijheid

Iedere motorliefhebber zal het gevoel van vrijheid op de motor herkennen. Dit is werkelijk met geen pen te beschrijven. Je zal dit gevoel ook pas echt gaan begrijpen wanneer je ooit zelf op een motor bent gesprongen. De ‘white noise’ in je helm, de wind die langs je lichaam raast, de kick van adrenaline... een motor is geen vervoersmiddel, het is een hobby. 

Daarom adviseren wij ook zeker niet om de motor de deur uit te doen als er kinderen komen. Toegegeven, je gaat niet met een autostoeltje achterop de weg op. Dit betekent echter niet dat je geen ritten meer kunt maken. Er zullen best wel momenten zijn dat de kinderen even bij je partner kunnen blijven of – wanneer jullie liever samen rijden – de kinderen even naar de oppas kunnen. Het blijft natuurlijk ook gewoon belangrijk om me-time en quality time samen te creëren. Koop gashendels bij Caferacerwebshop.com/nl en je zoeft de weg op. Ongestoord en vol plezier!

2.      Oplossing voor het fileprobleem

We zijn allemaal wel bekend met het gigantische fileprobleem in ons land. De meeste mensen vinden het verschrikkelijk om iedere dag weer aan te schuiven in de spits. Het duurt niet alleen ontzettend lang voordat je op de plaats van bestemming aan zult komen, maar het kan ook nog eens voor heel veel frustraties zorgen. Bovendien vergroot het ook de kans op ongelukken. Hoewel er door de coronacrisis tijdelijk minder files waren, komt dit mede door de versoepelende maatregelen alweer snel terug. Geen zin meer om uren in de file te staan? Wij bieden de oplossing. Motorrijden!

Op de motor hoef je niet lijdzaam aan te sluiten wanneer er weer eens een kilometerlange file staat. Knipperlichten aan en gaan. Hou er wel rekening mee dat mensen je door db killer van Caferacerwebshop wellicht minder goed kunnen horen. Daarom is het belangrijk om zo zichtbaar mogelijk te blijven. Maak opvallende bewegingen en hou de spiegels van de automobilisten goed in de gaten. Word je gezien? Zo kan je je veiliger tussen de file door manoeuvreren.

3.      Motorrijden is goed voor de gezondheid

Het is al vaak bewezen door verschillende wetenschappers. Motorrijden is goed voor de gezondheid. Het verlaagt de bloeddruk, vermindert stress en geeft de weerstand een flinke boost. Bovendien kan motorrijden helpen bij het voorkomen van depressies en mentale onrust. Motorrijden heeft een enorme impact op jouw gezondheid. Het is niet alleen heel leuk om te doen, maar biedt dus ook veel voordelen voor de mentale- en fysieke gesteldheid. En zeker in coronatijd is dat belangrijker dan ooit tevoren. Zet al je argumenten dan ook maar opzij en beklim jouw favoriete voertuig. Voor je het weet ben je weer helemaal verkocht en profiteer je van alle bovenstaande voordelen!Over de Auteur

n.v.t.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[347 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[105 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo