3 tenten die van ieder tuinfeest in Zwolle een waar spektakel maken - Artikel Post - Artikel Marketing

3 tenten die van ieder tuinfeest in Zwolle een waar spektakel maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 153 | Aantal woorden: 437 | Datum: | 0 commentaar

Waar is dat feestje? In hartje Zwolle natuurlijk! Verjaardagen, huwelijken en andere jubilea. Stuk voor stuk zijn het goede redenen om een fuif te organiseren. Hoe zorg je er echter voor dat zo’n belangrijke dag niet - letterlijk - in het water valt? Door een tent te huren, natuurlijk! Geen idee welk type je het beste kunt kiezen? In deze blog vertellen wij je meer over de drie populairste varianten.

Een pagode

De pagodetent heeft veel weg van een boeddhistische tempel. Het ademt dan ook één en al sfeer. Daarnaast houdt het dakzeil al het zonlicht - en de bijkomende warmte - netjes buiten de deur. Ideaal voor een uitbundig tuinfeest dus! Is 25m2 echter niet voldoende? Dan is het mogelijk om meerdere aan elkaar te koppelen. Ook kun je de tent gebruiken als entree van een grotere tent. Zo kan het feest in Zwolle ongestoord doorgaan!

Een aluminium hal

Ook de aluminium hal is een populaire keuze voor tuinfeestjes. Deze tent is namelijk in veel verschillende groottes te verkrijgen. Zo bepaal je zelf hoe groot jouw fuif gaat zijn. Het grote voordeel van deze tent is dat het goed bestand is tegen de weersinvloeden van Nederland. Zo kent het een stevige constructie met borgpennen. Wind krijgt hiermee geen enkele kans. Tevens houdt het zeil de zon buiten de deur. Eén ding is zeker: bij iedere weersverwachting kan er flink gefeest worden

Een spantent

Zoek je naar een simpele, maar effectieve oplossing? Maak dan kennis met de spantent! Dit gestreepte model is vooral erg populair bij dorps- en buurtfeesten. Het biedt namelijk enorm veel ruimte voor een zeer schappelijke prijs. Zoek je bijvoorbeeld een tent voor een relatief groot oppervlak, zoals binnen een weiland? Dan is de spantent vaak goedkoper dan een pagode of een aluminium hal. En dat scheelt weer in de kosten!

Wil je voor jouw aankomende feest een tent huren in Zwolle? Dan is de keuze voor een pagode, aluminium hal of spantent zo gemaakt. Let er echter wel op dat de tent is voorzien van alle benodigde certificaten en verzekeringen. Doe je dat niet? Dan kom je achteraf misschien voor nare verrassingen te staan. En daar wordt niemand blij van!Over de Auteur

Leverancieer van materialen voor buitenfeesten en evenementen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo