3 tips voor het perfecte festival - Artikel Post - Artikel Marketing

3 tips voor het perfecte festival

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: PLavrijssen
Gezien: 262 | Aantal woorden: 416 | Datum: Mon, 26 Jun 2017 | 0 commentaar

festivalEindelijk; het festivalseizoen is aangebroken dus je kunt er weer tegenaan deze zomer. Toch zijn er een aantal tips die jouw festival nog net iets vetter maken en ervoor zorgen dat je het hele festival goed doorkomt.

Slapen tijdens een festival

Tijdens een festival staat slaap niet hoog op het lijstje, maar toch zal een goede nachtrust zorgen voor de beste beleving. Verkondigen dat je elke nacht 8 uur slaap nodig hebt, zal niet veel zoden aan de dijk zetten. Gelukkig zijn er een aantal tips waar je rekening mee kan houden om de korte nachten in ieder geval zo goed mogelijk tot rust te komen.

  1. Kies je tentplek zorgvuldig uit. De paar uren die je slaapt kun je beter goed tot rust komen. Zorg ervoor dat je tent in een rustige omgeving staat.
  2. Een slaapmasker en oordoppen doen wonderen. Om geen last te hebben van licht en geluid doe je het beste oordoppen in en zet je een slaapmasker op. Slapen zal dan absoluut goed gaan.
  3. Blijf er strak uitzien    Op de laatste dag van een festival wil jij er natuurlijk nog steeds gelikt uitzien. Laat je pak thuis, maar dat dure shirt ook. Laat een goedkoop t-shirt bedrukken met een coole afbeelding of tekst. Elke dag kun je voor relatief weinig geld toch in een gave outfit rondlopen. Denk ook goed na over je schoeisel. De eerste dag op slippers rondlopen is geen probleem. Na dag 2 wordt dat een heel ander verhaal.
  4. Hopen op een zonnestraal
    Ga je nou naar een festival let dan ook goed op wat voor weer het wordt. De beste voorbereiding is het halve werk. Een poncho meenemen is nooit verkeerd, maar zo kun je ook rekening houden met de tas, je tent en andere spullen die je meeneemt. Zorg ervoor dat je iets bij hebt wat waterdicht is. Denk bijvoorbeeld aan de emmers met deksel die je meeneemt op een boot. Waardevolle spullen blijven dan in ieder geval altijd droog.

 

Over de Auteur

Schrijven over van alles en nog wat. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[330 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[108 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo