5 tips voor de eerste keer carnaval vieren - Artikel Post - Artikel Marketing

5 tips voor de eerste keer carnaval vieren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 141 | Aantal woorden: 821 | Datum: | 0 commentaar

Het vieren van carnaval trekt jaarlijks steeds meer bezoekers. Mensen uit het hele land komen naar de carnavalssteden onder de rivieren om gezellig carnaval te vieren. Heb je nog nooit eerder carnaval gevierd? En ben je van plan om dit jaar dit feest te gaan vieren? Wij geven hieronder vijf tips!

Tip 1. Leg een goede bodem

Carnaval draait natuurlijk ook om het drinken van biertjes. Vaak wordt het eerste biertje al in de middag gedronken. Het is belangrijk om voor die tijd goed te eten. Het leggen van een goede bodem zorgt ervoor dat je beter tegen alcohol kan. Natuurlijk moet je de vette hap tussendoor ook niet vergeten. Frietjes zijn altijd een goed plan tussen de biertjes door.

Tip 2. Kies een gezellige stad

Als je carnaval wilt vieren heb je de keuze uit meerdere gezellige steden. De meest bekende zijn Breda, Maastricht, Eindhoven en Den Bosch. Al deze Limburgse en Brabantse steden zijn enorm gezellig. Carnaval wordt hier volop gevierd. 

Tip 3. Carnavalskleding

Bij carnaval is werkelijk iedereen verkleed. Als je niet verkleed bent dan ben je waarschijnlijk de enige. Wil je carnavallen? Dan is het kopen van carnavalskleding in een feestwinkel absoluut een must. Kies een leuke en unieke carnavalsoutfit. Het is verstandig om ver van te voren al op zoek te gaan naar de juiste carnavalskleding. Tijdens carnaval gaat de verkoop namelijk erg hard.

Tip 4. Drink voldoende water

Zuipen tijdens carnaval is natuurlijk niet erg, maar vergeet ook niet om voldoende water te drinken. Een flesje water bestellen tussen de biertjes door is echt niet flauw en het zorgt ervoor dat je niet uitdroogt. Zeker als je meerdere dagen gaat carnavallen is genoeg water drinken aangeraden.

Tip 5. Gedraag je

Carnaval en teveel alcohol is geen excuus om je te misdragen. Val dus geen mensen lastig, zoek geen ruzie of drink niet teveel alcohol. Carnaval is een feest dat draait om gezelligheid. Zorg er dus voor dat je je gedraagt om er met z’n allen een gezellig feest van te maken.Over de Auteur

Als Limburger weet ik natuurlijk alles over het vieren van carnaval. Met dit artikel wil ik nieuwe carnavallers helpen voor een geslaagd feest!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[269 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo