Actief zijn in de zomer - Artikel Post - Artikel Marketing

Actief zijn in de zomer

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: laurientenberge
Gezien: 211 | Aantal woorden: 652 | Datum: Tue, 16 May 2017 | 0 commentaar

Actief zijn in de zomer

De zomer zit er alweer aan te komen en veel kinderen willen dan naar buiten. Lekker buiten spelen en als het mooi weer is zou je zelfs in buiten zwembaden in Nederland kunnen zwemmen. Fietsen wordt in de zomer ook veel gedaan, denk maar eens aan fietsen tijdens familiedag of een buurtvereniging dag. Zo organiseert de ANWB het Kinderfietsplan: elk kind een fiets. 61.000 kinderen in Nederland leven onder de armoedegrens, het hebben van een fiets is namelijk niet voor iedereen voor de hand liggend. De ANWB wil daarom deze kinderen aan een fiets helpen, het ANWB Kinderfietsplan doneert daarom een veilige fiets aan kinderen van 10-18 jaar. Een fiets hebben zorgt ervoor dat je mobiel kunt zijn, juist in deze leeftijdscategorie is mobiliteit een verrijking voor ieder kind.  84% van de gehele bevolking van Nederland bezit één of meerdere fietsen, heb jij een ongebruikte fiets? Lever hem dan in bij de ANWB, zo krijgt iedereen de kans om de fietswereld te ontdekken.

Diversiteit op het gebied van fietsen

Zelf ben je misschien niet ervan bewust dat de fiets een handig vervoersmiddel is, je kan bijna altijd wel op de fiets naar de bestemming komen. Boodschappen doen, sportlocatie, vrienden, school en werk. Met de fiets ben je hartstikke goed bereikbaar om jezelf overal naar toe te verplaatsen. Zonder dat je erbij stilstaat is het niet voor iedereen een normaal om een fiets te hebben. Het verschil dat er mensen zijn die geen eigen fiets hebben en mensen die beschikken over een luxe fiets. Fietsen worden steeds uitgebreider door diverse modellen zoals een e-bike, we hoeven bijna niets meer zelf te doen. Een enorme luxe vergeleken met hoe vroeger fietsen ging, zwaar trappen door weer en wind. Een andere fietssoort wat we veel zien is de tandem, deze is leuk om te gebruiken met uitstapjes of tijdens een weekendje weg. Het maakt fietsen net wat leuker en we zitten niet allemaal elke dag op de tandem.

Warme zomer dagen in Nederland

Wanneer het echt warm wordt in Nederland, is het ook wel fijn om even flink af te koelen door te gaan zwemmen. Tijdens het zwemmen is het van belang dat kinderen de juiste kleding dragen. Zo zijn er voor de meisjes verschillende kinder bikini’s die speciaal voor de kids zijn gemaakt. Daarnaast heb je natuurlijk voor jongens ook de juiste zwemkleding. Een verfrissende duik kan wonderen doen, laat kinderen lekker samen naar het zwembad gaan of naar een recreatiepark. Geef ze de vrijheid om met de warme dagen lekker buiten te laten spelen en genieten van het mooie weer. Zeg nou zelf, hoe vaak is het écht mooi weer in Nederland en waarom dan moeilijk doen dat je kind naar het zwembad wilt? Desnoods ga je als ouder zijnde mee en kan je ook zelf lekker genieten van het mooie weer bij het recreatiepark.

 

Wees wel voorzichtig met de huid van kinderen tijdens warme, zonnige zomerdagen. Vaak wordt er te makkelijk gedacht over de zon, zelfs bij bewolking kunnen mensen verbranden. Dit is tevens erg gevaarlijk voor de huid, je kunt namelijk al vroeg de kans op huidkanker oplopen. Zorg er dus voor dat je goed beschermt bent tegen de zon met zonnebrandcrème en de juiste kleding. De juiste zwemkleding en andere outdoor kleding vind je in de webshop van 4activekidz.nl, hier vind je een ruim aanbod voor iedere kind. Over de Auteur

ik schrijf graag over verschillende onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[313 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[108 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo