FB pix Bestuurbare Auto - Artikelpost

Bestuurbare Auto

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1202 | Aantal woorden: 704 | Datum: | 0 commentaar

Racen met een Bestuurbare Auto

 

Racen met een bestuurbare auto behoort tot een van de meest opwindende hobby’s in de wereld. Anders dan veel hobby’s is het een bezigheid voor jong en oud. Het is meer dan alleen racen met een auto, mensen houden ervan om hun bestuurbare auto s zelf te bouwen om op deze manier nog hogere snelheden te behalen en tegen andere auto liefhebbers te racen. Het onderhoud van dit type Bestuurbare Auto vergt soms veel tijd en kan uitgroeien tot een verslavende hobby.

 

Ook zijn er verzamelaars die niet alleen voor snelheid gaan, maar een collectie van bestuurbare auto s hebben om er mee op circuit of op de weg te rijden, of gewoonweg in een vitrine hebben staan om ze het verzamelen hiervan een mooie bezigheid vinden. Wat je vaak ziek bij dit soort verzamelaars is dat ze prachtige wagens op exacte schaalverhouding hebben met functies die overeen komen met het originele model. 

 

Wat je ziet is dat er vandaag de dag een grote verschuiving plaats wat betreft het type verzamelaar in deze industrie. Waar je voorheen auto s zag die met uiterste zorg werden behandeld zie je nu steeds meer auto s gebouwd voor extreme omstandigheden die gebruikt worden voor off-road races en bizarre jumps. Het doel van deze groep is om de sport naar een nieuw niveau te brengen en hun bestuurbare auto na iedere race weer te moeten repareren. Dit noemen ze ook wel “Bashers”. Het is niet zo dat zij minder om snelheid geven maar over het algemeen racen zij met een ander doel. 

 

Er zijn experts in deze industrie die beweren dat dit juist de hobbyisten zijn die de industrie laten groeien. De zogenaamde klassieke verzamelaars die zich vasthouden aan het normale races kopen vaak geen nieuwe Radiografisch Bestuurbare Auto zodra een model hebben waar ze tevreden mee zijn. Ook hebben zij minder nieuwe goede onderdelen nodig. 

 

Het zijn deze Bashers die ervan houden om te experimenteren met hun voertuig waardoor vaak nieuwe idee n ontstaan en zich steeds meer extreme vormen van “sport” aannemen, want laten we eerlijk zijn, hoeveel scheelt het nou van een echte auto race? 

 

Aan het eind van de rit is het niet belangrijk of ze het met mekaar eens zijn of niet. Racen met een bestuurbare auto is en blijft een prachtige hobby die iedereen op een punt in zijn leven een keer zou moeten proberen. Begin met een kleine goedkope auto en als het enthousiasme je te pakken krijgt ben je niet meer te stoppen! Over de Auteur

Kees de Jong is een enthousiaste hobbyist als het gaat om Afstand Bestuurbare Auto s. Voor informatie en tips kun je meer artikelen lezen op de Bestuurbare Auto site.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo