Camper huren: 4 tips voor een onbezorgde vakantie - Artikel Post - Artikel Marketing

Camper huren: 4 tips voor een onbezorgde vakantie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 198 | Aantal woorden: 748 | Datum: | 0 commentaar

Het vakantiegevoel begint alweer te kriebelen: het perfecte moment om iets nieuws te proberen. Wat dacht je van kamperen? Ik hoor je al denken: “Kamperen is toch slapen in een tent?” Dat is niet helemaal waar, je kunt er ook voor kiezen om te reizen in een luxe camper. Deze hoef je niet gelijk te kopen, je kunt ook een camper huren. Een camper huren is een leuke manier om te kijken of kamperen bij jouw past. Om je kampeerervaring compleet te maken, lees je in deze blog vijf handige tips voor een onbezorgde vakantie.

1. Camper huren? Vergelijk de prijzen

Is het de eerste keer dat je gaat kamperen? Dan wil je natuurlijk niet de hoofdprijs betalen voor het huren van een camper. Ga je op vakantie in het hoogseizoen? Dan liggen de prijzen voor een gehuurde camper al snel een paar honderd euro hoger dan in het naseizoen.

Tip: vergelijk altijd de prijzen van een camper, wanneer je ook kiest om op een kampeervakantie te gaan. Bij het ene verhuurbedrijf kunnen extra’s bijvoorbeeld bij de prijs inbegrepen zijn, terwijl je er bij het andere bedrijf apart voor zou moeten betalen. Onthoud: hoe luxer de camper, des te hoger de verhuurprijs!

2. Boek op tijd!

Door op tijd te boeken, heb een belangrijk voordeel: Keuze. Je profiteert dan van een ruim aanbod en het is goedkoper een camper te huren. Het loont dus om vooraf te weten welke camper je nodig hebt en waar je deze wilt huren. Kies je ervoor last minute je vakantie te boeken? Geen probleem, bij Ventura Campers kan je ook een last minute camper huren, voor een leuke actieprijs!

3. Beslis van tevoren waar je heen gaat

Plan van tevoren de route die je wilt rijden voordat je een camper gaat huren. Wanneer je lange afstanden gaat rijden, is het voordeliger om te kiezen voor een verhuurbedrijf waar de kilometers al in de prijs zijn verwerkt. Dit houdt in dat je onbeperkt kilometers kunt rijden. Ga je op vakantie met het hele gezin? Kies dan voor een camper waar iedereen met gemak inpast. Je kan al een camper huren voor 4 tot maximaal 8 personen.

Tellen van de kilometers

Wist je dat het tellen van de kilometers een hoop euro’s scheelt? Bereken vooraf het aantal kilometers dat je gaat rijden. Soms zul je maar tussen de 1,500 en 1,750 kilometers afleggen. Kom je toch boven deze afstand? Dan betaal je een toeslag van 25-35 procent per kilometer.

Wil je een camper huren voor twee weken of langer? In de meeste gevallen geldt er dan geen kilometervergoeding. Daarnaast zijn er ook verhuurbedrijven die hun campers verhuren inclusief vrije kilometers.

4. Verzekeringen en borgsommen

Sta jij op het punt een camper te huren? Vergeet dan niet de verzekeringen en borgsommen. Voordat je op vakantie gaat, is het belangrijk om hier aan te denken.. In de huurprijs van de meeste campers, is een allriskverzekering standaard inbegrepen.

All-inclusive pakket

Bij sommige verhuurders kan het voordeliger zijn om te kiezen voor een all-inclusive pakket. Naast goede verzekeringen, bevatten deze pakketten een ongelimiteerd aantal kilometers en nog veel meer handige extra’s. Camper huren bij Ventura Campers Ga je op vakantie en wil je een camper huren? Bij Ventura campers kijken ze samen met jou naar de beste camper voor jouw vakantie. Daarnaast wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld, zodat jij onbezorgd op vakantie kan gaan! Bij het huren van een camper bij Ventura zijn de volgende extra’s inbegrepen:

  • Campers worden compleet verhuurd met een uitgebreide basis-inventaris en navigatie.
  • Je kunt onbeperkt kilometers rijden.
  • Pech of schade? e ontvangt altijd een vervangende camper.

Heb je nog vragen of wil je graag een proefrit maken? Bel gerust voor meer informatie, of maak een bezichtigingsafspraak.Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[269 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo