De 5 beste vrienden- of vriendinnenuitjes: - Artikelpost

De 5 beste vrienden- of vriendinnenuitjes:

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 187 | Aantal woorden: 381 | Datum: | 0 commentaar

Gezellig, het is weer tijd om wat met vrienden en vriendinnen wat te gaan doen. Echter ben jij nu eens aangewezen om wat te organiseren. Wat nu? Mocht je te weinig inspiratie hebben, dan hebben we hieronder voor jou 7 leuke opties waarmee je jouw vriendinnen of vrienden verrast.

1. BBQ in het park

Uiteraard moet voor deze optie het weer wel goed zijn, maar in veel parken in Nederland mag je barbecuen in het park. Enorm gezellig, met een paar biertjes of wijntjes erbij. Je hebt slechts een wegwerpbarbecue, een kleed, eten en drinken nodig en klaar! Gegarandeerd een leuke namiddag en avond.

2. All you can eat

Nergens naar hoeven kijken qua kosten, hoeveel er ook gegeten en gedronken wordt? Dan is een all you can eat restaurant een hele goede optie zijn. Je hebt hier natuurlijk heel veel verschillende restaurants die onbeperkt eten en drinken aanbieden, zoal sushi's of wok restaurants

3. Waterskiën

Niet direct de eerste optie waar je aan denkt, maar wanneer je vrienden of vriendinnen een beetje sportief zijn aangelegd, dan is dit een hele goede optie! Nederland kent verschillende waterskibanen waarbij je door een kabel vooruit getrokken wordt. Een mooie uitdaging en vaak vindt je hierbij ook nog eens een leuk strandtentje aan de zijkant waar je een biertje of wijntje na kunt doen!

4. Arcade hal

De laatste tijd wordt dit weer steeds populairder bij ons in het land. Een arcade hal is tegenwoordig in veel steden weer te vinden, waar je airhockey, basketbal, videogames en meer kunt vinden! Old school plezier met vriendinnen en vrienden gegarandeerd.

5. Mountainbiken

De laatste tijd is het wielrennen steeds populairder geworden, maar het mountainbiken is voor een eenmalige activiteit misschien wel leuker en meer actievol. Op veel verschillende plekken in Nederland, vaak bij natuurparken in de buurt, kan je mountainbikes huren. Ga op avontuur en fiets harder dan je vrienden!Over de Auteur

Specialist in leuke uitjes

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[344 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo