De beste fantasy boeken vind je op Bestefantasyboeken.com - Artikelpost

De beste fantasy boeken vind je op Bestefantasyboeken.com

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 183 | Aantal woorden: 449 | Datum: | 0 commentaar

Het fantasy genre is momenteel heel populair bij boekenlezers. Fantasy heeft in de laatste decennia genres als science fiction en horror boeken voorbijgestoken en is nu een van de meest gelezen genres in de ontspanningsliteratuur. Grote hits als Game of Thrones hebben daartoe erg veel bijgedragen maar er worden binnen het fantasy genre tegenwoordig heel veel goede boeken geschreven. Je ziet ook dat meer en meer bekende auteurs boeken gaan schrijven binnen het fantasy genre. Nora Roberts is er daar bijvoorbeeld maar één van. Zij heeft met haar recente trilogie De Bron een echte klassieker in het fantasy genre geschreven. En als auteurs geen echte fantasy schrijven dan incorporeren zij wel meer en meer elementen uit dat genre in hun boeken. Hetzelfde zie je overigens bij televisie series en films. Ook daar heb je meer en meer fantasy binnen het huidige aanbod.

Maar fantasy boeken dus. Op Bestefantasyboeken.com willen wij je helpen om goede fantasy boeken te leren ontdekken. Dat doen we door lijsten op te stellen met top tiens van de beste fantasy boeken. De nieuwste fantasy boeken worden daarbij opgenomen in de lijst, naats de echte klassiekers als bijvoorbeeld The Lord of the Rings die nog altijd en terecht een groot lezerspubleik bereiken.

Wat daarbij opvalt is dat in het fantasy genre vaak met series wordt gewerkt, heel typisch bijvoorbeeld met direct een trilogie in plaats van een enkel boek. Fantasy boeken series zijn ook heel populair omdat de lezer dan echt op een langzame manier een nieuw fantasy universum wordt binnengeleid en bijvoorbeeld heel geleidelijk aan ook de karakters leert kennen en de wereld. Daarom zal je op Bestefantasyboeken.com ook een top 10 lijst met de beste fantasy boeken series vinden, dat is immers wat de echte fans vragen.

Een ander onderdeel op de site is fantasy boeken zoals de boeken van Harry Potter. De kleine tovenaarsleerling is immers nog steeds immens populair en liefhebbers van de serie boeken van J;K. Rowlings zijn nog altijd op zoek naar beoekn die gelijkaardig zijn aan hun favoriete boekenserie. Wij willen hen daarbij helpen natuurlijk. Ook voor kinderen hebben wij aparte lijsten met top 10 boeken voor hen.

Een laatste lijst tenslotte is een lijst met fantasy met sterke vrouwelijk karakters. Veel jongere en oudere vrouwelijke lezerrs zijn hiernaar op zoek en wij willen hen daarbij helpen.Over de Auteur

Webmaster en beheerder van bestefantasyboeken.com

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[163 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo