De beste plek om online moppen te lezen - Artikelpost

De beste plek om online moppen te lezen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 228 | Aantal woorden: 372 | Datum: | 0 commentaar

Lachen is gezond, dat weet wel ongeveer iedereen. Veel mensen surfen online als ontspanning, om eens te lachen ook. Er bestaan daarom ook veel moppensites op het internet maar daarvan is moppenbak.com wel een van de meest uitgebreide, ook al bestaat de site nog maar een half jaar. Moppenbak.com heeft de ambitie om de beste moppensite van Vlaanderen en Nederland te worden. De moppen website telt zo maar liefst 4300 unieke moppen en er worden elke week nog nieuwe moppen bijgevoegd. Van dat grote aantal moppen zijn er momenteel zo'n 1300 bestemd voor kinderen. Van die 1300 moppen zijn er dan nog eens 200 Jantje moppen voor kinderen. De site is dus zeker een bezoekje waard want lachen is goed voor het humeur en wanneer je de site bezoekt mag je zeker verwachten van eens goed te lachen.

Om de moppen op moppenbak.com nog beter vindbaar te maken zijn ze onderverdeeld in verschillende moppen categorieën. Zo heb je dieren moppen, doktersmoppen, raadsels, absurde moppen, religie moppen en nog veel meer. Uiteraard ontbreken ook de Hollander en Belgen moppen niet want ook al zijn Nederland en België goede buren, toch lachen zij nogal eens graag met elkaar. Voor de volwassen bezoeker hebben we dan ook natuurlijk volwassen moppen, die zijn ook altijd populair.

Alle moppen op moppenbak.com worden gesorteerd volgens de quotering die de bezoekers van de site aan de moppen geven, zo lees je zeker eerst de beste moppen. Ook is het mogelijk als bezoeker om een mop aan te melden via het contactformulier. Voor moppenbak.com is het erg belangrijk dat de bezoekers betrokken zijn bij de site. Aarzel dus niet en breng de website eens een bezoekje en beloon de moppen die je leest met veel sterren als je ze goed vindt of stuur je eigen mop in via het contactformulier, we zullen ze dan zeker plaatsen op de website. Over de Auteur

De webmaster van Moppenbak.com

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[149 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo